- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
- Konu Sahibi Princesssd
Evet söyler ama her akrep burcu asla aynı değil bunlar varsayımlar..sen burdan bir iki kişinin şöyle böyle demesiyle bir karara varma..Sozleriyle de mi? Surekli sevdigini fln soyluyo mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet söyler ama her akrep burcu asla aynı değil bunlar varsayımlar..sen burdan bir iki kişinin şöyle böyle demesiyle bir karara varma..Sozleriyle de mi? Surekli sevdigini fln soyluyo mu :)
Senin burcuncanım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
burcun ne senin canimcanım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neden canimEvet arkadasim ayrildik![]()
Yükselenini biliyo musun?Evet söyler ama her akrep burcu asla aynı değil bunlar varsayımlar..sen burdan bir iki kişinin şöyle böyle demesiyle bir karara varma..
ikizler ) hangimiz daha dengesiz bilemedimSenin burcun
burcun ne senin canim![]()
İkizler kadını akrep erkeği ilişkisi güzel olur :)ikizler ) hangimiz daha dengesiz bilemedim![]()
![]()
![]()
Eşimi anlattın tam bi akrep burcu analizi olmusİNTİKAM. Akrep burcu intikam almayı çok sever bunu yavaş yavaş yaparlar acı çektire çektire. Libidosu çok yüksektir ve cok bencildir akrep burcları.
güzel gidiyor gerçekten:) bazen birbirimizin sınırlarını çok zorlasaktaİkizler kadını akrep erkeği ilişkisi güzel olur :)
Zamanında denemiştim :)
Duygularini sakladiklarini bende dusnuyorum seni seviyorum cok demez hatta nerdeyse hic. Ilgilidir evet ama mesela ben istiyorum ki beni övsün bana aşk sözlerini çok soylesinBenim yarim yiğidim canım eşim de akrep, kinci, kıskanç, libidoludurduygularını sır gibi saklar farklı yollarla gösterir, yani romantizm falan beklemem beni herşeyden üstün tutarak belli eder her şekilde, anlayışlı yardımcıdır merhametlidir, ama sinirlendiği zaman aşşşırı gaddar olabiliyo, akrepler hep korkutucudur ama bence o kişiyi çözene kadar, sonrasında ona göre davranıyosun zaten, fekat ben ikizlerim benim adam napsın
![]()
Duygularini sakladiklarini bende dusnuyorum seni seviyorum cok demez hatta nerdeyse hic. Ilgilidir evet ama mesela ben istiyorum ki beni övsün bana aşk sözlerini çok soylesinBenim yarim yiğidim canım eşim de akrep, kinci, kıskanç, libidoludurduygularını sır gibi saklar farklı yollarla gösterir, yani romantizm falan beklemem beni herşeyden üstün tutarak belli eder her şekilde, anlayışlı yardımcıdır merhametlidir, ama sinirlendiği zaman aşşşırı gaddar olabiliyo, akrepler hep korkutucudur ama bence o kişiyi çözene kadar, sonrasında ona göre davranıyosun zaten, fekat ben ikizlerim benim adam napsın
![]()
Ben çok bocalamıştım başta ben söylemeden o söylemiyodu o tarz şeyler falan ama farklı şekillerde gösteriyo ben söyleyemem ama gösteririm falan diyodu zaten sonra alıştım hatta hoşuma gidiyo herşekilde sevgisini anlıyosun özen gösteriyo bunun için ama cümle olarak duymaya çalışma benceDuygularini sakladiklarini bende dusnuyorum seni seviyorum cok demez hatta nerdeyse hic. Ilgilidir evet ama mesela ben istiyorum ki beni övsün bana aşk sözlerini çok soylesin
Ben akrep burcuyum, akrep stelyumum var. Bütün erkek arkadaşlarım da akrep veya akrep yükselenliydi. Aşkta yüzüm hiç gülmedi ve hep travmatik ilişkiler yaşadım. Artık vazgeçtim. Denemiyorum da aramıyorum da. Size tavsiyem akrep etkili insanlardan uzak durun.Bunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?