• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı kizlar yükseleni akrep olan akrep burcu sevgiliniz ,eşiniz?

Eşim de ben de akrepiz, dili zehirli olur diyeyim bazen çok basit bir konuda bile karşıdakini yaralayacak kadar ağır bir laf söyler. Şükür akrep akrepe kin tutmuyor da yuvarlanıp gidiyoruz 😊

canım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Senin burcun
canım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
burcun ne senin canim 😁

Birkaç yıldır arkadaşım olan ve ara ara flört eder gibi konuştuğum biri var akrep burcu. Bencil, dengesiz, intikam almayı düşünür. Libidosunun yüksek olduğunu da şurdan anladım, normalde çok mesajlaşmayı sevmez ama bir planımız var şarap içeriz fln diye, o planla ilgili 2 3 saat aralıksız konuşabiliyor.

Benim eşim de akrep :) ve özelliklerini çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Cinsellik konusunda evet gerçekten çok istekli oluyorlar, bunu es geçemezsiniz.
Ben koç burcuyum ben de biraz dik başlıyım. Ama eşim daima bir tık hakimiyet sağlama eğiliminde oluyor. Maddi konuda olsun, karar verme merciinde olsun. Yani tabiki ortak karar veririz ama ağırlığını hissettirme hissiyatı olduğunun farkındayım.
Çok şükür ki sevgisini hissettirir her haliyle ama müthiş romantik biri de değildir. Bizim ilişkimiz biraz aksiyonlu yani öyle söyleyeyim, evde romantik iki esten ziyade çılgın arkadaş gibiyiz :))
Aslında sizin ne istediğiniz önemli. Çok şükür ki evliliğimde çok mutluyum.

Benim yarim yiğidim canım eşim de akrep, kinci, kıskanç, libidoludur😁 duygularını sır gibi saklar farklı yollarla gösterir, yani romantizm falan beklemem beni herşeyden üstün tutarak belli eder her şekilde, anlayışlı yardımcıdır merhametlidir, ama sinirlendiği zaman aşşşırı gaddar olabiliyo, akrepler hep korkutucudur ama bence o kişiyi çözene kadar, sonrasında ona göre davranıyosun zaten, fekat ben ikizlerim benim adam napsın🌝

Benim yarim yiğidim canım eşim de akrep, kinci, kıskanç, libidoludur😁 duygularını sır gibi saklar farklı yollarla gösterir, yani romantizm falan beklemem beni herşeyden üstün tutarak belli eder her şekilde, anlayışlı yardımcıdır merhametlidir, ama sinirlendiği zaman aşşşırı gaddar olabiliyo, akrepler hep korkutucudur ama bence o kişiyi çözene kadar, sonrasında ona göre davranıyosun zaten, fekat ben ikizlerim benim adam napsın🌝
Duygularini sakladiklarini bende dusnuyorum seni seviyorum cok demez hatta nerdeyse hic. Ilgilidir evet ama mesela ben istiyorum ki beni övsün bana aşk sözlerini çok soylesin

Duygularini sakladiklarini bende dusnuyorum seni seviyorum cok demez hatta nerdeyse hic. Ilgilidir evet ama mesela ben istiyorum ki beni övsün bana aşk sözlerini çok soylesin

Ben çok bocalamıştım başta ben söylemeden o söylemiyodu o tarz şeyler falan ama farklı şekillerde gösteriyo ben söyleyemem ama gösteririm falan diyodu zaten sonra alıştım hatta hoşuma gidiyo herşekilde sevgisini anlıyosun özen gösteriyo bunun için ama cümle olarak duymaya çalışma bence

Bunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?
Ben akrep burcuyum, akrep stelyumum var. Bütün erkek arkadaşlarım da akrep veya akrep yükselenliydi. Aşkta yüzüm hiç gülmedi ve hep travmatik ilişkiler yaşadım. Artık vazgeçtim. Denemiyorum da aramıyorum da. Size tavsiyem akrep etkili insanlardan uzak durun.

Dalga geçilmeyi hak edene ne diyeyim ....

gömün ...

Sevdiğini pek söylemiyor denmiş. Benim eşim sürekli söyler. Hemde tek bana değil herkese söyler. Eşimin ailesi muhafazakardır. Onlara bu aşk meşk işlerinden hiç bahsetmezler. Ama eşim "ben bu kızı seviyorum. Evlenicem" diyip bu kuralı bozdu. Bana çok güvenir. Hiç bir yerde gözüm arkada kalmaz. Lafta ettitrmez. Kv ile ilk zamanlar anlaşamıyorduk, bizimki naptıysa kv yi resmen hizaya getirmiş. Hatta ilk zamanlarda bana kart çıkarıp yatırımlarından birini o karta yönlendirip kartı bana verdi. Tabi ben bilmiyordum, parayı o yüklüyor sanıyordum. Aldığım hiç bir şey için bana laf etmedi. Ama arada iğneleyici sözleride vardı ki haklıydı. Mum aldım çok güzeldi ama 120 TL idi. Mumu aldım. Eşim o mumu ilk zamanlar yaktırmadı. Fiyatından dolayı. Son olarak, cinselliğe son derece düşkün. Öyle ki 10 yıllık diyabet olmasına rağmen halen daha aktif. Benim de en çok şaşırdığım konu buydu. :)

Back
X