var mıdır benim gibi :(

nerde malesef el üstünde filan tuttuğu yok ona sorsan ben hatalıyım dik başlıyım cevap veriyorum cevap vermemliymişim onu kocam kocam diye el üstünde tutmalıyım
en çok zoruma giden bir gün ya bukadar koşturuyorsun allah razı olsun demedi

zaten bu hikayede tek suçlu var o da benim ve benim saflığım
adama inandım iş bulcam dedi orda taşı sıkıp ekmeğimi ordan çıkarrım dedi
seviyordum inanıyordum ama aptalmışım
Senin suçun yok mağdur ve mazlumsun. Sonuçta bu hayatı bile bile kim evlenir sanki bu kötü hayatı yaşamak için koşa koşa evlenmişsin gibi konuşmuş bazıları. Zaten moralin kötü iyice moralini bozuyorlar olan olmuş, illa sende de suç bulacaklar ya ağzı olan konuşuyor. Sevmek inanmak suç mu Allah aşkına

iş beğenmiyor evet tamda kelime buuuu
aynı şekilde benim uyuz olduğum nokta elinde bir sermayen yok iyi bir eğitim durumun yok ee masa başı iş olmazsa çalışmam mantığı nedir
Kendi rahatlığını düşünüyor armut piş ağzıma düş

evet bizim bir yılımız çok güzel geçmişti. Memlekete dönünce çalışmak zorunda kalır diye düşünüyorum ben de ama o da kamuya geçerse daha garanti olur sizin için

bayan_balon neden bu kadar korkuyorsun ac bosanma davani tehtitleride varsa savciliga suc duyurusunda bulun uzaklastirma cezasi versinler tayininide ailenin yanina aldir once boyle omur gecmez guzelim.

Başkasına boşan demek kolay biliyorum ama gerçekten de boşanman galiba yapabileceğin en iyi şey. Şartların nedir bilemem ama inşallah iyidir.

Siz boşanmayacaksınız, bir de üstüne 2.çocuğu da yapacaksınız.
''Kızım babasız büyümesin ona bunu yapamam'' bahanesiyle cesaretsizliğinizi kızınızın arkasına gizliyorsunuz. Tekrar hamile kalınca bahaneniz ''Kızım kardeşsiz kalıp hayatta yalnız olmasın,bunu ona yapamam...'' olacak eminim.
Tehditlerin arkasının olmadığını siz de biliyosunuz aslında. Boşanmak işinize gelmiyor sadece.

Sen de çalışma işi bırakacagini çocukla ilgilenicegini söyle. Ohhh hayat ne güzel kadın çalışsın adam yatsın.

teşekkür ederim arkadaşım aynene öyle binbir türlü hayal ile evlendim zaten böyle olacağını önceden görsem akıl sağlığım çok şükür yerinde bile bile lades demezdim

eşimle konuştum haftasonu arkadaşlar böyle kabul edemeyeceğimi ve bir iş bulup çalışması gerektiğini davranışlarına çeki düzen vermesi gerektiğini aksi halde artık son raddeye geldiğimi anlattım kabul etti ve dinledi sadece tamam mutlaka iş arayıp çalışacağını söyledi umarım faliyete geçirir sözünü böyle ciddi ciddi konuştuktan sonra davranışlarında 180 değil 360 derce değişim yaptı dün kalkıp evi dip köşe temizlememe yardım etti benden çok iş yaptı bakalım inşallah beni kandırmıyordur

kızınınz 1 yaşında sanırım,siz işteyken de eşiniz bakıyor.peki bu kadar sinirli ve savsak bir adamın kızınıza iyi baktığından emin misiniz?
siz evi geçindiriyodunuz,adam kıza bakıyor,siz yemek temizlik vs yapıyorsunuz o oyun oynuyor..
2 yıldır değişen birşey yok,iş için çaba göstermiyor.
ve siz boşanma dışında çözüm istiyorsunız,peki hangi sorununuz için?
adamın sinirine mi,iş bulamamasına mı aramamamsına mı??

eşim bana kötü bir koca ama kızına iyi bir baba yemeğini güzel yedrir banyosuna kadar yaptırır ben yokken ok herşey ben gelince dinlenir
boşanmaktan başka çözüm değil salında son denemelerim için çözüm istedim
konuyu en baştan okursanız defalarca işi boşanmaya getirdiğimi ve boşanmamak için direnen bir eşim olduğunu yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…