var mıdır benim gibi :(

aminn
allahım diyorum neden böyle ya arkadaşlar ayıptır söylemesi gencim tipim falan yerinde konuşmasını oturup kalkmasını biliyorum çevremde çok sevilen gıptayla bakılan biriyim ama gel gelelim benim de imtihanım eşim
kadın olmak mı suç yoksa bu erkekleri başımıza çıkaranlarda mı bilmiyorum

Kendisi ne yorum yapıyor çalışması konsunda.
Rol neden yapıyorsun ki ciddi bir sorununuz var çözülmesi gereken.
konusunu açınca çalışcam tabiki diyor ayarlıycam bişeyler
ben ters davranınca inan tamamen daha kötü oluyor herşey sonunda üzülen ben oluyorum yine o geçip pcde oyununa devam ediyor dinlemiyor bile

ben ters davranınca inan tamamen daha kötü oluyor herşey sonunda üzülen ben oluyorum yine o geçip pcde oyununa devam ediyor dinlemiyor bile
tamamen seni kandırıyor
ekmek elden su gölden niye çalışsın ki?

şaka gibi. ailen ne diyor bu işe?
Yani çalışmayan bir koca.
Ya sen özel sektörde olsan?
Senin iş çevren?
Bunlar bir kadın için inanılmaz kötü psikolojik sorunlara neden olur.
Bu şekilde yaşamaktansa kızınla bir hayat kurman daha mantıklı bence. En azından bir boğaz eksilir.
Ona da bu yaştan sonra anası babası baksın.

beni en çok anlayan yorum olmuş sağolun
evet çıkmazdayım ve artık bende normal insanlar gibi yaşamk istiyorum

onun ailesi yokmu..?bi fikir vereni yada akıl danıştığı..zaten tüm fedakarlığı üstüne alan birini bulmuş,öfkesini ondan çıkarıyor.yani sizden...

işte buradan başlamalısın dr ve tedaviye devam etmesini sağlayabilirsin.
kendini iyi hissetmeye başladığında iş bulmayı kendi ister belki.

sizin bu saatten sonra kaybedeceğiniz ne biliyor musun?
kızınızın siz çalışırken ödeyeceğiniz kreş parası....
ne duruyorsun hala geç bile kalmışsın.
tehtitlerine boyun eğme.
hergün kızının yüzüne nasıl bakıyorsun.
bir an önce temizlemelisin o paraziti evinden,hayatından...
ee daha ne diyelim.....

ben adam hasta olmadıgı surece onu yatırtıp kendım eşek gibi gidip çalışmam asla!

utanıyorum arkadaşlar evet utanıyorum biri eşiniz ne iş yapıyor dediğinde utanıyorum cevap vermek istemiyorum
piskolojimi benimde alt üst etti
ailem 5 aydır işe girdi ya şuan çıktığından bahsetmedim onlarıda üzmek istemedim

ne babası ya delirdin mi sen......hala baba diyor...
böyle babamı olur baba dediğin akşam kapıda karşılanır .
malak gibi yatanlara baba demiyoruz. adı üstünde malak....

ben adam hasta olmadıgı surece onu yatırtıp kendım eşek gibi gidip çalışmam asla!
çocuğum var ve devletteyim burarya kazıya kazıya geceleri ders çalışmaktan gözlerim çıka çıka geldim nasıl sırf inat uğruna bırakırım söz konusu bile olmaz bu

Ona adam akıllı bir ders vermen lazım devam etmek istiyorsan. Ha adam olmayacağına eminsen de kendini ve kızını kurtar en azından kocası çalışmayan adama bakan bir kadın sıfatından kurtulursun. Bu kızının psikolojik gelişimi için de çok önemli. Ailesinden biri yok mu aklı selim, çağır konuş ayrılacağını falan söyle.
Yenilir, yutulur, tolere edilir şey değil çalışmaması.

ya benim için önemli değil kreş parası filan
şuan bir aşamadayım kendimce plan yaptım belli bir süre va kafamda eğer işine bakar insan gibi davranırsa devam edicem yoksa göze alıcam herşeyi

beni en çok anlayan yorum olmuş sağolun
evet çıkmazdayım ve artık bende normal insanlar gibi yaşamk istiyorum

Arkadas benim söylemek istediklerimi harfi harfine söylemiş. Dile kolay geliyor boşan demek ama cidden eski bi asker neler yapabilir biliyorum. Benim eşim, babası, amcaları, benim amcam, oğlu hep polis ve hepsi farklı birimlerde. Aile de asker olan da var. Hepsinin ortak noktası öfke kontrolü. Gittikleri olaylarda işsiz askerlerle çok karşılasiyolar. Cidden tehlikeli insan olabiliyolar sinirlenince. Korkmakta çok haklısın. Ama korkunun ecele faydası yok işte lafın gelişi bu tabiri kullandım tabi. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak kafasına dank eder de ben ne yapıyorum diye düşünür.

ya benim için önemli değil kreş parası filan
şuan bir aşamadayım kendimce plan yaptım belli bir süre va kafamda eğer işine bakar insan gibi davranırsa devam edicem yoksa göze alıcam herşeyi

yok cidden senin de ruh durumun tehlikede 2 yıl diyorsun borumu bu 2 yıl olmuş......
2 yılda düzelmeyen ne düzelecek...rüyanda bile göremezsin.
sen bilirsin orda acı çeken sensin...
ne olacak en fazla kocana oynaması için biraz daha oyun falan alırsın.

Konu sahibinin kafası uçmuş bu yazdıklarına ne dememuzi bekliyorsun bize göre ayrıl sana göre başka şey ne diyelim daha çok calis cabala eşini mutlu et duymak istediği bu konu sahibinin
sizin gerçekten iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum insanları yermekle dalga geçmekle elinize birşey geçmez teşekkürler yorumunuzu ve niyetinizi anladım daha fazla bana zaman ayırmanıza gerek yok

Size tavsiyem esinizden gizli tayin isteyin hemde ailenizin yasadigi yere, ataninca gidin ailenizle birlikte oturun o adama yedireceginize ailenizin evine katki yaparsiniz hemde birikim yaparsiniz, alsin esyalarida basina calsin. Tayin belgenizi alip tutun cocugunuzun elinden cikin gidin. Sart kosun eger aileni geri istiyorsan is bulup adam olmadan kapima gelme diyin. Soyle 2-3 ay kendi basina parasiz kalsin kendi pasaginda bogulsunda gorsun dunya kac bucakmis. Bu nedir ya resmen paranizla adama kolelik etmissiniz. Eli tutuyor ayagi tutyor haysiyeti olan adam gider pazarda domates satar yinede onca zaman evde oturmaz yani. Nereye kadar bu ise yaramaz adami idare edeceksiniz gencliginiz gitmis elden. Anladigim kadariyla ailenizle karsi karsiya gelmissiniz bu adam yuzunden ama aile ailedir yinede once onlara siginin onlarda kapilarini acmazsa tek basiniza devam edersiniz ama bu adamla kalmanin ne size ne cocugunuza faydasini goremiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…