çok iyiymiş.peki alnınızdaki tüyleride alıyor musunuz? acaba ne kadar bir süre kullanmak gerekiyor tamamen kurtulmak için.belki bırakınca çıkmaz tekrar inşallah..
lakito sürdüğün bölgede tüyler hiç çıkmıyor mu artık? bi de kızarıklık,sivilce gibi bir yan etki yaptı mı?
Konuma ilgi yok ama ben genede yazayım. Bir tüp vaniqa krem 3-4 ay gidiyor.Çünkü ince bir tabaka halinde kullanılıyor. Benim 4 ay oldu ve bir tüp yeni bitti. Her ne kadar pahalı gibi görünsede lazerden daha etkili ve daha ekonomik.
tatlım gerçekten 2 aydır tüyleri almıyormusun?bu benim için mucize bişey. para biriktirip hemen alıcam bu kremden. peki tüyler çıktığı zaman ne oranda çıkıyor? az? ince?
Canım çıkanlarda daha ince ve renksiz çıkıyor. zamanla da çıkmıyor. Gerçi benim çok az da olsa çıkan var gibi ama almıyorum çünkü gerek yok.
medic iğneli epilasyonla birlikte kremi nasıl kullanıyorsun acaba biraz ayrıntılı yazarmısın? bu krem kullanıldığı süre boyunca sadece çıkmasını engellediğini sanıyordum. merak ettim iğneli epilasyonla nasıl kullandığını ve gelişmeleri. yazarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?