• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaniqa tüy kremim geldi ve kullanmaya başladım..

Merhaba,özel mesaj hakkım yok. O yüzden buradan cevap yazıyorum. vaniqayı şubat sonu gibi bırakmak zorunda kaldım. Stoklarında olmadığını, gelince beni arayacaklarını söylediler. üç hafta içinde tüyler belirmeye başladı. Şimdi eskisi gibi. Tüylerim kalın değil,ince ayva tüyü şeklinde. Geçen hafta aradılar, ürünü temin ettiklerini 30 lira indirimle göndereceklerini söylediler. Etkisini göremediğim için almaktan vaz geçtiğimi söyledim. Ben iki kutu kullandım. Şu an eskisi gibi, tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Belki benim bünyemde etkili olmamıştır. Bu arada hormonal bir durumum da yok. Etkili olacağına inanıyordum. Ama olmadı.

Kızlar, bu kremi her gün kullanmak gerekiyor mu yoksa arada bir mi? benim yüzümde çok kötü kıllar var lazer yüzümdeki kılları çoğalttı yünlü şeftaliye döndü yüzüm. daha önce dermoday kullandım geç çıkarıyor ama kalıcı değil bu da öyle olmasın?

Merhaba,özel mesaj hakkım yok. O yüzden buradan cevap yazıyorum. vaniqayı şubat sonu gibi bırakmak zorunda kaldım. Stoklarında olmadığını, gelince beni arayacaklarını söylediler. üç hafta içinde tüyler belirmeye başladı. Şimdi eskisi gibi. Tüylerim kalın değil,ince ayva tüyü şeklinde. Geçen hafta aradılar, ürünü temin ettiklerini 30 lira indirimle göndereceklerini söylediler. Etkisini göremediğim için almaktan vaz geçtiğimi söyledim. Ben iki kutu kullandım. Şu an eskisi gibi, tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Belki benim bünyemde etkili olmamıştır. Bu arada hormonal bir durumum da yok. Etkili olacağına inanıyordum. Ama olmadı.

Canım aslında iki kutu kullanmak da az bi süre.Bu ürünleri bence en az bir yıl falan kullanmak gerekiyor sanki. Benimde tüylerim senin gibi ve grimsi. Lazer etkili olmuyor.Ve malesef şuan tek umudum vaniqa. Sen ne yapıyorsun tüylerini peki şuan?

Kızlar, bu kremi her gün kullanmak gerekiyor mu yoksa arada bir mi? benim yüzümde çok kötü kıllar var lazer yüzümdeki kılları çoğalttı yünlü şeftaliye döndü yüzüm. daha önce dermoday kullandım geç çıkarıyor ama kalıcı değil bu da öyle olmasın?

Canım bu kremi sabah ve akşam günde iki defa sürüyorsun.Ve sürdükten sonra sürdüğün yere 4 saat boyunca su değdirmemen şart. Ben gece yatarken ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra sürüyorum. Kalıcı olup olmama konusunda ise yabancı forumlarda iki yöndede görüş var.Fakat ürünün güzel yanı kullandığın süre boyunca yüzünde tüy çıkmıyor.Yani geciktirme değil, hiç çıkmıyor. Fakat bıraktıktan sonra çıkabiliyor işte.

ben de aldım yeni kremi kullanıyorum bakalım aynı zamanda iğneli epilasyona da gidiyorum
inş faydalı olur çok pahalı bir kutu aldım haliyle
etkisi olursa kullanmayı düşünürüm ama
çok pahalı tek dezavantajı

ben de aldım yeni kremi kullanıyorum bakalım aynı zamanda iğneli epilasyona da gidiyorum
inş faydalı olur çok pahalı bir kutu aldım haliyle
etkisi olursa kullanmayı düşünürüm ama
çok pahalı tek dezavantajı

Medic burdan sende sonuçlarını paylaşır mısın?
Bende bi tane aldım şimdilik. Eğer işe yararsa devam edeceğim.
Ben bi tane aldığım için benimki kutusuz geldi.Seninde öyle miydi?

canım bana da dediler çünkü prospektus istedim mümkün olursa kutulu göndereceklerdi öyle geldi
yani normalde kutusuzmuş..
aslında biraz gıcıklandım bundan ötürü
bi de çok basit geldi bana sahte gibi :S
gerçi yurtdışında üretilen ürünlerde ambalajda çok kalite beklememek lazım
çevreci ambalaj üretimi yaygın
bizim gibi sonsuz kaynakları yok tabi adamların! ?

kızlar sizi tedirgin etmek istemiyorum ama ben çok hassasiyet gösteriyorum böyle şeylere,ilginç değilmi prospektüssüz ve ambalajsız gelmesi.
kanunen yasak ambalajsız ürün satışı.kalitesi önemli değil.mutlaka bi ambalajlı ,kullanım bilgileri olmalıydı.
zaten ithal eden firma ambalaj olmadan ithal edemez,yasak.
ben anlayamadım bu durumu .

canım bana da dediler çünkü prospektus istedim mümkün olursa kutulu göndereceklerdi öyle geldi
yani normalde kutusuzmuş..
aslında biraz gıcıklandım bundan ötürü
bi de çok basit geldi bana sahte gibi :S
gerçi yurtdışında üretilen ürünlerde ambalajda çok kalite beklememek lazım
çevreci ambalaj üretimi yaygın
bizim gibi sonsuz kaynakları yok tabi adamların! ?

Evet kutusuz olması benimde pek hoşuma gitmedi ama ben ürünün sahte olacağını sanmıyorum.Zaten adamlar satmak için reklam bile yapmıyor. Zaten belli bi alıcı kitleleri var. Reklama ihtiyacımız yok ki demişti kadın bana.Ben kullanıcı yorumları yok yeterince dediğimde. Yani bilen biliyor.Bilende bize yetiyor hesabı. Fakat ben ne kadar benide şuan için zorlasa da bir sene falan kullanayım diyorum.Bir tüp iki ay yeter gibi görünüyor.Zaten lazerle aynıya geliyor fiyatı hemen hemen.

kızlar sizi tedirgin etmek istemiyorum ama ben çok hassasiyet gösteriyorum böyle şeylere,ilginç değilmi prospektüssüz ve ambalajsız gelmesi.
kanunen yasak ambalajsız ürün satışı.kalitesi önemli değil.mutlaka bi ambalajlı ,kullanım bilgileri olmalıydı.
zaten ithal eden firma ambalaj olmadan ithal edemez,yasak.
ben anlayamadım bu durumu .

Bilmiyorum ki Beanycim. Ben ürünü o kadar çok beklemiştim ki gelince bişey sormadan aldım =) Fakat şunu söyleyim.Bu sabah yanağımda siyah bi tüy gördüm. Cımbızla alayım dedim. Cımbızla çekmeden kendiliğinden düştü tüy azıcık tutunca:52: Hani tıpkı lazerden sonra tüyler dökülür ya onun gibi.Çok sevindim =) Daha kullanalı 2 hafta oldu ve sonuç bu şimdilik.

lakitom senin adına sevindim canım,tuttuğunda kolaylıkla geliyorsa bilki vaniqa iyi çalışıyor:),kıl üretimi yavaşlamış demektir.
diğer merak ettiğimiz kısımlarıda ithalatçı firma açıklarsa herkes rahatlamış olur,malum tek güvencemiz sağlıklı bi şekilde temin edebilmemiz.

Arkadaslar bende bu kremi buradan duydum bir baktim sitelerde ama kullanan insanlar yan etkilerden bahsetmisler birde kremi kullanmayi birakinca tekrar geri uzuyormus yani cogalmiyor ama kullanmaya baslamadan once ki haline donuyormus. Lakin care bulaniniz varsa kil sorununa bu krem ile sevindim valla. Kilsiz tiplere resmen imreniyorum ya:)

Arkadaslar bende bu kremi buradan duydum bir baktim sitelerde ama kullanan insanlar yan etkilerden bahsetmisler birde kremi kullanmayi birakinca tekrar geri uzuyormus yani cogalmiyor ama kullanmaya baslamadan once ki haline donuyormus. Lakin care bulaniniz varsa kil sorununa bu krem ile sevindim valla. Kilsiz tiplere resmen imreniyorum ya:)

Canım benim şuan için tek çarem bu kremdi.Tüylerim ince gri.Işıkta belli oluyor yani ve sık.Lazerden pek bi fayda göremedim.Düzenli de gittim hani. İğneli desen olmaz.Ben böyle bi tane tüy bile görmek istemediğim için bu kreme başladım.Lazerle aynıya geliyor benim için. Bakalım yani lazer teknolojisi elbet birgün daha da gelişecek ve ince tüyleride görecek.Yani öyle umuyorum ben. O zamana kadar bununla idare edebilirim dedim.Ha belki işe yarar geri çıkmaz, çıksa bile az çıkar belki bilemiyorum. Fakat şuan için iyi gidiyor.

Canım benim şuan için tek çarem bu kremdi.Tüylerim ince gri.Işıkta belli oluyor yani ve sık.Lazerden pek bi fayda göremedim.Düzenli de gittim hani. İğneli desen olmaz.Ben böyle bi tane tüy bile görmek istemediğim için bu kreme başladım.Lazerle aynıya geliyor benim için. Bakalım yani lazer teknolojisi elbet birgün daha da gelişecek ve ince tüyleride görecek.Yani öyle umuyorum ben. O zamana kadar bununla idare edebilirim dedim.Ha belki işe yarar geri çıkmaz, çıksa bile az çıkar belki bilemiyorum. Fakat şuan için iyi gidiyor.

Anliyorum canim hele lazer konusunda haklisin sakin yuzun icin kesin sonuc alicam diye gitme lazere sadece Turkiye de degil, dunyada ki duger kadinlar icinde pek kalici cozum olmuyor. Onerilen yontemler icinde sadece igleni epilasyonu oneriyorlar ve kesin sonuc veren tek sey de o simdilik. Ben sana igneli epilasyonu oneririm biraz canini acitir ama uygun isinde uzman birini bulunca kesin cozum bu ablam yaptirdi ve sakal gibiydi yuzu ki piril piril oldu o seanslarini tam tamamlamadi azicik tuy kalmisti ama simdi hic yok yuzunde. Bende bu sene alnima gittim ve emla krem surdum ve gercekten aciyi azaltiyor bayagi. Kesin cozum istiyorsan keisnlik igneli yi oneriyorum bence onu degerlendir oldu mu sakin aci korkutmasin gozunu gercekten sonuc alicaksin. Ama isin ehlini bul yoksa yuzunu mahvediyorlar oldu mu.

Anliyorum canim hele lazer konusunda haklisin sakin yuzun icin kesin sonuc alicam diye gitme lazere sadece Turkiye de degil, dunyada ki duger kadinlar icinde pek kalici cozum olmuyor. Onerilen yontemler icinde sadece igleni epilasyonu oneriyorlar ve kesin sonuc veren tek sey de o simdilik. Ben sana igneli epilasyonu oneririm biraz canini acitir ama uygun isinde uzman birini bulunca kesin cozum bu ablam yaptirdi ve sakal gibiydi yuzu ki piril piril oldu o seanslarini tam tamamlamadi azicik tuy kalmisti ama simdi hic yok yuzunde. Bende bu sene alnima gittim ve emla krem surdum ve gercekten aciyi azaltiyor bayagi. Kesin cozum istiyorsan keisnlik igneli yi oneriyorum bence onu degerlendir oldu mu sakin aci korkutmasin gozunu gercekten sonuc alicaksin. Ama isin ehlini bul yoksa yuzunu mahvediyorlar oldu mu.
Canım ben iğneliiye gittim yıllar yıllaaar önce.Halen yüzümde iz var az da olsa ki benim cildimde kolay kolay hiç bişey iz kalmaz.Kendini çabuk yeniler. O yüzden çok korkuyorum yüzümde gene öyle geçmeyen izler ve kötü bi görüntü olacak diye.

Hm. Bence bu kadar masrafa gerek yok bunun için, tüyleri büyük oranda inceltmek ve düzenli kullanımda uzun vadede yok etmekse amaç bioder çok daha iyi ve uygun. Sonuçları da güzel.

Tam olarak nasıl sonuçlar ortaya çıktı bahsedebilir misin biraz acaba?
Yüzümdeki tüyler uzamıyor artık. Yani tek tük var. Bir aydır kullanıyorum. Uzun zamandır yüzümü aldırmadım.Bu arada tabi şu da var.Ürünü kullanmayı bıraktığın anda çıkabilir aynen.

çok iyiymiş.peki alnınızdaki tüyleride alıyor musunuz? acaba ne kadar bir süre kullanmak gerekiyor tamamen kurtulmak için.belki bırakınca çıkmaz tekrar inşallah..

Back