• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaniqa tüy kremim geldi ve kullanmaya başladım..

çok iyiymiş.peki alnınızdaki tüyleride alıyor musunuz? acaba ne kadar bir süre kullanmak gerekiyor tamamen kurtulmak için.belki bırakınca çıkmaz tekrar inşallah..

Alnımı almıyorum.Ne kadar süre bilemiyorum.Ben uzunca bi süre kullanmayı planlıyorum imkanlarım el verdiği ölçüde.Tabi kullanmayı bırakınca tüyler geri çıkabiliyor.Kesin çözüm mü bilemiyorum.

Konuma ilgi yok ama ben genede yazayım. Bir tüp vaniqa krem 3-4 ay gidiyor.Çünkü ince bir tabaka halinde kullanılıyor. Benim 4 ay oldu ve bir tüp yeni bitti. Her ne kadar pahalı gibi görünsede lazerden daha etkili ve daha ekonomik.

lakito sürdüğün bölgede tüyler hiç çıkmıyor mu artık? bi de kızarıklık,sivilce gibi bir yan etki yaptı mı?

Evet canım artık hiç çıkmıyor =) Belki bir-iki tane o kadar. Onlarda zamanla çıkmayacak.Fakat tabi ki etkileri kalıcı mı bilmiyorum. Belki kremi bıraksam geri çıkarlar. Ben kullandığım yere kadar kullanacağım. Benim için lazerden daha ekonomik. Bu arada bende bir yan etkisi olmadı.

Konuma ilgi yok ama ben genede yazayım. Bir tüp vaniqa krem 3-4 ay gidiyor.Çünkü ince bir tabaka halinde kullanılıyor. Benim 4 ay oldu ve bir tüp yeni bitti. Her ne kadar pahalı gibi görünsede lazerden daha etkili ve daha ekonomik.

lakito ben ilgileniyorum :)
bu ay içinde almayı düşünüyorum bende.
yüzünü aldırdıktan sonra mı kullanmaya başladın kremi?

lakito yeni buldum topiğini
ne alemdesin. tüyler çıktı mı kreme devam ediyor musun ben daha yeni duydum bu kremi.

ya bu kremi çok merak ediyorum. vücudumdaki tüylerden geçtim yüzümdekileri azaltsa veya geç çıkarsa ona bile razıyım. her gün bıyık, favori ve çenemdeki tüyleri almaktan bıktım.. bu kreme inanmak istiyorum. kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarza çok iyi olur. biraz pahalı ama almayı düşünüyorum inşallah işe yarar.

Merhaba, benimde çene kisminda çikan ve zamanla çogalan tuylerim var, bunun için bugun dermatologa gittim.Aslinda niyetim lazerdi ama tavsiye etmedi Vaniqa adli kremi deneyebilecegimi soyledi, iyi sonuç alirsiniz dedi....Sonrasinda neden Türkiye'den getirtmiyorsunuz diye sorunca $a$irdim, orda Bioderm diye bir tuy dokucu var, hem daha ucuz hemde ayni i$levi gôrûyor dedi.Bu arada ben Belçika'da ya$iyorum.Bende eve gelir gelmez ba$ladim ara$tirmaya,,,sanirim sipari$ edecegim, ûstelik her bôlgede i$e yariyor dedi, kullanan doktor arkada$lari varmi$, onlar Tûrkiye'den almi$,,, Umarim i$e yarar,,,,

Bioderm gelene kadar beklememek için bugun Vaniqa kremi aldim, dün doktor yazmi$ti.60 gram için 80 euro ôdedim, bu sabah ba$ladim, normalde cildim kurudur ve hemen tepki verir.öyle her nemlendiriciyi vs,,, kullanamam.ama bu kremle çok gûzel duruyor $imdilik, yumu$acik oldu..Ha bu arada doktor yanagimdaki tuyleri almadanda uzerine surebilecegimi, onlarinda zamanla duzenli kullanim sonucu dôkûlecegini sôyledi,,, bakalim ba$ladim,,,,

canım kremi kullandıkça gelişmeleri yazarsan çok sevinirim. inşallah işe yarar kurtulursun. ben bioder kullandım ama hiç işe yaramadı. tabii herkesin tüy yapısı farklı. gelişmeleri bekliyorum canım:3:

Kızlar ben kremi 5 aydır kullanıyorum. Tüylerimi mutlaka kökünden alarak sürüyorum. Çıktıkça da alıyorum. Günde iki defa sabah ve akşam sürüyorum. Tabi son 2 aydır tüylerimi aldığım söylenemez. Gerçekten etkili bir krem fakat tüyleri almadan kullanıldığında işe yarayacağını sanmıyorum. Belkide yarar tabi. Fakat kullanımı tüyleri aldıktan sonra. Yalnız benim bildiğim bu krem sadece yüz bölgesi için etkili, vücut için değil.

tatlım gerçekten 2 aydır tüyleri almıyormusun?:52: bu benim için mucize bişey. para biriktirip hemen alıcam bu kremden. peki tüyler çıktığı zaman ne oranda çıkıyor? az? ince?

ben 4-5 aydır kullanıyorum iğneli epilasyon ilşe birlikte mucize gibi!! bir kaç tane kaldı resmen ve cildimdeki iğneli izleri bile kalmadı hayran hayran bakardım millete benim de öyle şimdi! Allahım herkese şifa versin psikolojimi çok bozuyordu onunla uğraşmıyorum şimdi
dikkatli de kullanmıyorum artık
ve bir tüp kullandım sadece
tavsiye ediyorum kesinlikle!

ne güzel ya keşke vücut için satılanı da olsaydı.. lazerli epilasyona fln gerek kalmazdı:2::2:

tatlım gerçekten 2 aydır tüyleri almıyormusun?:52: bu benim için mucize bişey. para biriktirip hemen alıcam bu kremden. peki tüyler çıktığı zaman ne oranda çıkıyor? az? ince?

Canım çıkanlarda daha ince ve renksiz çıkıyor. zamanla da çıkmıyor. Gerçi benim çok az da olsa çıkan var gibi ama almıyorum çünkü gerek yok.

medic iğneli epilasyonla birlikte kremi nasıl kullanıyorsun acaba biraz ayrıntılı yazarmısın? bu krem kullanıldığı süre boyunca sadece çıkmasını engellediğini sanıyordum. merak ettim iğneli epilasyonla nasıl kullandığını ve gelişmeleri. yazarsan çok sevinirim

medic iğneli epilasyonla birlikte kremi nasıl kullanıyorsun acaba biraz ayrıntılı yazarmısın? bu krem kullanıldığı süre boyunca sadece çıkmasını engellediğini sanıyordum. merak ettim iğneli epilasyonla nasıl kullandığını ve gelişmeleri. yazarsan çok sevinirim

canım özel bi şekli yok kullanımın iğneli epilasyon da yaptırıyorum kremi de sürüyorum yani
ama çok memnumum keşfettiğim için de çok mutluyum
umarım kalıcı olur..
herkes şifa bulsun.

Back