Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu bayanların yüz tüyleri için bi krem.FDA onaylı ve etkinliği kanıtlanmış tek kremmiş. Malesef Türkiye'de satışı yapılmıyor.Bu arada tabi şöyle de birşey var araştırdığım kadarıyla kimi kullanıldığı süre boyunca etkili diyor kimi ise düzenli kullanımda tamamen yok etmese de tüyleri, büyük oranda bitirip inceltiyormuş.ne kremi canım bu
Google'a "vaniqa türkiye" yazdım ve Türkiye'de satışını yapan siteye ulaştım.nasil aldin recetesiz satilmayan bir ilac o.??
Canım bu bayanların yüz tüyleri için bi krem.FDA onaylı ve etkinliği kanıtlanmış tek kremmiş. Malesef Türkiye'de satışı yapılmıyor.Bu arada tabi şöyle de birşey var araştırdığım kadarıyla kimi kullanıldığı süre boyunca etkili diyor kimi ise düzenli kullanımda tamamen yok etmese de tüyleri, büyük oranda bitirip inceltiyormuş.
199,00 TL. Fakat bundan sonra 230,00 TL falan olacakmış sanırım. Vücut için olanı ise yok.Sadece yüz için. Yabancı forumlarda vücuduna deneyenler de olmuş aslında.Etkili olsa da yüz için bi krem bu. Zaten vücut için çooookkk maliyetli olur. Sadece 30 gr.ne kadara aldın vucut için olanı var mı
Sağol Beanycim =)gözün aydın lakito
niye geç gelmiş kremin merak ettim.
hadi hayırlısı bakalım...
inşallah memnun kalırsın canım..
Ben iki aydan fazla kullandım. Kullandığım süre boyunca tüyler çıkmadı. Siparişte sorun yaşayınca beklemek zorunda kaldım. Şimdi yine kullanmadan önceki halinde. Hatta kreme güvenip bir iki tüyü cımbızla almıştım. Şimdi onlarda koyu çıkıyor. Bende etkili olmadı umarım sizde kalıcı çözüm sunar.