• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaniqa tüy kremim geldi ve kullanmaya başladım..

Forumda doğru dürüst kullanan birini bulamadım. Diğer türkçe forumlarda da buldum desem yalan olur. abancı forumlardan araştırdım biraz ve gözümü kararttım aldım.Burdan elimden geldiğince sonuç ve etkilerini paylaşmaya çalışacağım.Bu arada reklam falan yapmıyorum tabiki =)))

ne kremi canım bu
Canım bu bayanların yüz tüyleri için bi krem.FDA onaylı ve etkinliği kanıtlanmış tek kremmiş. Malesef Türkiye'de satışı yapılmıyor.Bu arada tabi şöyle de birşey var araştırdığım kadarıyla kimi kullanıldığı süre boyunca etkili diyor kimi ise düzenli kullanımda tamamen yok etmese de tüyleri, büyük oranda bitirip inceltiyormuş.

Canım bu bayanların yüz tüyleri için bi krem.FDA onaylı ve etkinliği kanıtlanmış tek kremmiş. Malesef Türkiye'de satışı yapılmıyor.Bu arada tabi şöyle de birşey var araştırdığım kadarıyla kimi kullanıldığı süre boyunca etkili diyor kimi ise düzenli kullanımda tamamen yok etmese de tüyleri, büyük oranda bitirip inceltiyormuş.

anladım canım tesekurler

ne kadara aldın vucut için olanı var mı

ne kadara aldın vucut için olanı var mı
199,00 TL. Fakat bundan sonra 230,00 TL falan olacakmış sanırım. Vücut için olanı ise yok.Sadece yüz için. Yabancı forumlarda vücuduna deneyenler de olmuş aslında.Etkili olsa da yüz için bi krem bu. Zaten vücut için çooookkk maliyetli olur. Sadece 30 gr.

çok pahalı sen kullan etkisi olursa bende bıyık için alırım benim sadece bıyımda var yüzüm temiz

inşallah sonuç alırsınız,hadi hayırlısı,gelişmeleri merakla bekliyoruz:3:

Krem yarı saydam beyaz renkte.Çok hafif hoş bi kokusu var. Gramajı küçük olsa da epeyce bereketli bi krem gibi geldi bana.Küçük bir mercimek kadarı tüm yanağa belki biraz daha fazlasına yetiyor.

Ben iki aydan fazla kullandım. Kullandığım süre boyunca tüyler çıkmadı. Siparişte sorun yaşayınca beklemek zorunda kaldım. Şimdi yine kullanmadan önceki halinde. Hatta kreme güvenip bir iki tüyü cımbızla almıştım. Şimdi onlarda koyu çıkıyor. Bende etkili olmadı umarım sizde kalıcı çözüm sunar.

Ben iki aydan fazla kullandım. Kullandığım süre boyunca tüyler çıkmadı. Siparişte sorun yaşayınca beklemek zorunda kaldım. Şimdi yine kullanmadan önceki halinde. Hatta kreme güvenip bir iki tüyü cımbızla almıştım. Şimdi onlarda koyu çıkıyor. Bende etkili olmadı umarım sizde kalıcı çözüm sunar.

Üzüldüm...Bakalım bende durum ne olacak.Bekleyip göreceğim.

Back