Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

Vanilyaaa tebrıkler ve maşallah sana! Sonunda atlattın geçti bitti :) ben bıle heyecanlanadım yazdıklarını okurken:)) kendıne çok dıkkat et ve "onlara" iyi bak heheheh:))) öpüldün geçmişolsun

Cenk bey olabilecek en iyi boyutu kullanmıştır bence,bundan hiçbir şüphen olmasın.Çünkü Cenk bey büyük protez kullanmaktan çekinmeyen bir cerrah Zamanla görüntü tabiki çok degişecek ve guzelleşecek.Sabırlı olup beklemen gerekiyor sadece.Birde tabi kendine dikkat etmek zorlamamak Hadi bakalım,tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Oyle oldugunu biliyorum canim, bu durum kendimle ilgili farkindayim gozum biraz yukseklerdeydi :). Bandajlarim bile acilmamisken boyle bir yorum yapmak cok sacma olur. Oluru buymus demek ki. Sabredip gorucem. Dr.umun samimiyetinden hic suphem yok kendisi cok ilgili ve dedigin gibi bana en olurunu yaptigina eminim. Yok zorlamiyorum kendimi uzaniyorum hep arada kalkip dolaniyorum biraz. Heryerim bandaj icinde o biraz can sıkıci sadece su hafta bi gecsin hayirlisyla insallah.

Hayirli ugurlu olsun vanilyacim. Bundan sonraki sureclerinde umarim cok kolay ve problemsiz olur. Boyut konusuna kafani takma eminim cok guzel olmuslardir. Saglikli birsekilde gule gule kullan canim.

Vanilyacım çok geçmiş olsun yeni memişlerinde hayırlı uğurlu olsun canım benim.Aman nazar değdirme kendine maşallah Önemli olan kısmı atlattın tatlım bundan sonrası değişim zamanı ödemler geçtikçe yumuşadıkça ve gerçek kıvamını aldıkça o zaman daha çok tadını çıkaracaksın.Kendini zorlama ve yorma sakın.Öpüyorum seni

canımm çok geçmiş olsun ben hastahaneden çıkana kadar sen ameliyatını olup evine dönmüşsün bilee
çokk çokk çok geçmiş olsun bebeğim..
ikimizde cicişlerimize ardı ardına sahip olduk ben foto koydum hadi sıra sende bakalımm göster cicişleriniiii

evet canım ikimizde kurtulduk cok şükür bundn sonrası kolay artık, şöyle rahat rahat yatıp kalkabilsem baska bişi istemicem. su sargılarım bi acılsın koycam hemen resim bebişim

teşekkür ederim cnm cok naziksin
Hayirli ugurlu olsun vanilyacim. Bundan sonraki sureclerinde umarim cok kolay ve problemsiz olur. Boyut konusuna kafani takma eminim cok guzel olmuslardir. Saglikli birsekilde gule gule kullan canim.
minnoşummmm
geçmiş olsun vanilya güle güle kullan yeni cicişlerini
teşekkür ederim cnm artık benmde memelerim varr
teşekkür ederim canım. evet cok şükür ki öyle cok agrım olmadı ne kulaklarım ne de gögüslerim agrıdı sadece sırt agrısı baska hiçbi sıkıntım yok. bugun daha iyiyim tabii.. sargılarım acılır acılmaz foto ekliycem.
canım çok çok geçmiş olsun bizden de memişlere selam söyleee.. fazla yorma kendiniii ... ayy kim bilir nasıl güzel oldularr
tşk ederim cnm, yok yormuyorum kendimi. cenk bey cok yavas hareket et dedi aynen onun dedigi gibi yapıyorum. inan bende cok merak ediyorum onları
burcucum cok tşk ederim cnm. allah isteyen herkese nasip etsin, evet tabii ki kolay degil ama azcık sabredicez artık napalım :)

Canım hadi vatana milllete hayırlı olsun bakalım memişler :) Geçmişler olsun, sağlıkla uzun ömürlü bol dekolteli günler

kızlar bi konu da işin içinden çıkamıyorum lütfen samimi fikirlerinizi bekliyorum biliyorsunuz daha önce de söyledim 4 ay önce ankara gazi üniv hastanesinde burun estetiği oldum fakat sonuç beklediğim gibi değil ama kafamı karıştıran şu ki ' ankara gazi üniv ameliyat olanlar diye bi topik var orda ark konuşuyoruz ve hiçbiri memnun değil yani sadece problem bende olsa vücut tepkisi benim böyle oldu dicem ama ordaki bi çok arkadaş da çıkıntı ve şekil bozukluğu problemleri var. hepimiz aynı dr ameliyat olduk buarada. Benim burnun insan içine çıkılamayacak durumda değil bi kaç ufak problem var ve sadece hayal ettiğim bu değildi şimdi ben meme büyütme içinde aynı dr düşünüyorum çünkü başka seçeneğim yok diyebilirim o dr gitmesem sincan nafız körez e bi gidip görüşmeyi düşünüyorum fakat benim ameliyat olduğum dr meme büyütme istediğimi biliyo ve burnunu meme operasyonu sırasında düzeltiriz falan demişti BEN ŞİMDİ NE YAPICAM ya meme ameliyatı da burnum gibi olursa diye korkuyorum gitmesem burnumu nasıl düzeltecek offfff.... sincandaki hastane düz devlet hastanesi ama galiba dr bıçak parası istiyo emin değilim gazi üniversite hastanesi daha büyük bi hastane sonuçta. ( devlete 3-5 hasta gidiyosa üniv hastanesine 10 hasta gidiyo hani deneyimliler dicem ama bütün proflar iptal orda estetikte sadece 2 dr var şuan biri benimki diğerini asla asla düşünmem ) SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ ACELE KARAR VERMELİYİM ONA GÖRE Bİ YOL ÇİZİCEM ama alta koyuyorum dolmuyo üste koyuyorum almıyo....

cnm senin güvenini kırmış, mutsuz oldugun bi sonuç çıkartmıs bi dr.a sırf ucuz diye gitmek nekdadr mantıklı bilemiyorum. her nekadar bu işler keyfi gibi dursa da sağlık herşyin en basında geliyo. bu acelen neden onuda anlamadım? biraz arastır derim ben alternatf bi hastane veya dr.. yerinde olsam acıkcası ben o dr.a ameliyat olmazdım. biraz sakin davran bence canım.

cnm pek de ucuz sayılmaz yine nerdeyse 3.500- 4000 tl arası benim arada kaldığım nokta burnum düzeltme operasyonu yapacak olması yoksa onunla bi işim kalmaz başka dr arayışına girerdim dediğim başka dr dediğimde çevrem çok geniş değil çocuklarımı bırakıcak hiç kimsem yok o yüzden bi dr gidip muayene olmak bile benim için büyük problem oluyo bildiğim tanıdığım dr da yok burun kontrolüm haftaya o zaman netleştiricem (aslında dr çok güven verici biri ben ilk görüşmemde burnum için karar vermiştim ona ameliyat olmaya tüm olabilecek herşeyi tek tek anlatmıştı vs ) kardeşim de dr mu gördü tanıyo sayılır burnumu biliyo ve o dr dan şaşma diyo bilemiyorum zamana bırakmak en iyisi galiba...

arkadaşım vücudunda yapılan operasyonların hepsi çok önemli devlet hastanelerinde iyi doktorlarımız var tabi ama ben sırf ucuz diye tercih etmem çünkü isteklerim uzun ömürlü sonuçlar, belki özelde pahalıya ameliyat oldum ama kullanılan malzeme mesela dikişlerde kullanılan malzemenin en kalitelisi ve uzun vadede sorun çıkarmayacak bir meme istediğim için tercihim bu yönde oldu şu an çok mutluyum maşallah, sen şimdiden kafanda soru işaretlerinle bu tercihi yaparsan yani aynı hatayı tekrarlarsan aynalara bakıp bakıp şöyle olsaydı böyle yaptırsaydım demekle geçer zamanın, illa devlette olacaksan ankarada çok iyi doktorlar var forumdan ankarada devlet hastanesinde ameliyat olupta çok memnun olan arkadaşlar var bence iyi düşün o doktorlarında fikirlerini al, burnunda yapılacak düzenlemeyi ücretsizmi yapacak

Son düzenleme:
evet canım ikimizde kurtulduk cok şükür bundn sonrası kolay artık, şöyle rahat rahat yatıp kalkabilsem baska bişi istemicem. su sargılarım bi acılsın koycam hemen resim bebişim

ben 3. 4. günden sonra rahat rahat kalkabildim bebeğim hakaten en zoru o ağrım yoktu ama sırt üstü yatmaktan sırtım kırıldı vallahi

Vanilyacım çok geçmiş olsun canım bende kış ameliyatı olucam Hasan Fındık a .... Ocak ayında inşş :) beni ekler misin fotolarını çoook merak ediyorummmmm :) Darısı benim ve tüm isteyenlerin basına aminnn !!! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…