Vanilya,Yasemin veya Minsk Kokuları içeren bildiğiniz parfümler var mı?

tatlım şu an bende testerı var ve biraz var daha idare edicek muhtemelen beni o yüzden şanslıyım fakat normal fiyatı duyunca bayağı ürktüm ama değer gerçekten normal fiyatı 210 ama dediğim o arkadaşım bana 180 e kadar indiricek

Evet canım ben de şimdi baktım. Bir sitede 222tl yazıyor.
Çok ama yaaa üüffff..(
Ben de bakiim beğenirsem kaçırmam.

bence far away çok ii bi koku ama vanilya değil.. gerçek saf bi vanilya istiosanz lolita lampicka en iisi tavsiye ederm bunun yannda angie vanillia hem ucuz hem tamamen vanilya kokuyo

önerileriniz için teşekkür ederim kızlar ama jasmin noir de karar kıldım :)
Tryamour'cum ya zaten orjinal olduğu için 3-4 pıstla bir günü geçirebilirsin ama doldurma alırsan zaten aynı hesaba gelicektir tatlım yine de sen bilirsin ,)

bende sarışın ve beyaz tenliyim.birçok parfümü değiştirerek kullanmama rağmen vazgeçemediğim tek parfümüm FAR AWAY.Kesinlikle çok büyüleyici.ama esmer bir arkadaşım bende beğenerek almıştı onda çok ağır çekilmez oldu,tenden tene değişir tabi ama vanilyalı bir koku.Bunun dışında yves rocher ın çok çeşidi var şu an tendre jasmin kullanıyorum yasemin kokusu ama bence yaza uygun çok hafif baymıyo.ama çok kalıcı diyemem yaz parfümü olduğu için.Sadece vanilya kokusu,lavanta,hanımeli,mimoza vs değişik çeşitleri var bir bak istersen çiçek kokuları için hepsi güzel.ama kış için vanilyalı,biraz tatlı sıcak bir koku dersen,dediğim gibi Far away ve 212 sexy öneririm.

Kızlar günlük kullanmak adına yasemin,vanilya tarzı bir koku arıyorum yani öyle bir koku olucak ki şöyle 4-5 sene devam edicem onunla,var mı o tarz bir öneriniz?kaydirigubbakcemile5

Armani code baskın yasemin içerekli, chopard wish vanilya, escada magnatism vanilya, Bvlgari jasmin noir yaseminnn bunlara bakabilirsin cnm

Body Shop vanilla da çok güzel, şimdiye kadar kokladığım en saf vanilya. Bir de biraz ağır olmakla birlikte Kenzo Amor da güzel bir vanilya bence. Birkaç saat sonra çok tatlı okmaya başlıyor ve kalıcı. Ve Lolita Lempicka en mükemmellerinden biri, bayılıyorum bu üçüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…