• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilya,Yasemin veya Minsk Kokuları içeren bildiğiniz parfümler var mı?

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Kızlar günlük kullanmak adına yasemin,vanilya tarzı bir koku arıyorum yani öyle bir koku olucak ki şöyle 4-5 sene devam edicem onunla,var mı o tarz bir öneriniz?kaydirigubbakcemile5

Bugün öğrendiğim kadarıyla Escada-Magnetism vanilya kokusuymuş. Nasıl bir koku bilmiyorum. Ama Chopard-Cashmiri çok severim.
Bunlara bakabilirsin.

Teşekkür ederim canım.:) Küçük denemeliklerini alıp kullanayım bari hangisi daha hoş durursa.Bir de sarışınım ve beyaz tenliyim bana hangi kokunun yakışacağını bulmak çok zor :(

bak benim bir arkadaşım var rebul kullanıyor hem yasemin hemde vanilya gibi kokan iki kokusu var bayanssulusmile ikiside ayrı canım bunların bi dene hoş gerçekten ucuz dedi bana ama fiyatını bilmiyorum hayatım :1no2:

ben uzun süredir yaz kış avonun little black dress parfümünü kullanıorum vanilya kokuları var onda da bnce kesnlikle onu denemelesin cok büyüleyici bi kokusu var. :)

Tugibu*cum rebul'un uzunca bir dönem kırmızı şişelisini kullandım ama sonra değiştirmek istediğimi farkettim sanırım arkadaşının kullandığı odur,çok teşekkür ederim tatlım:)
Ozgexx little black dress'i duymuştum sanki arkadaşımdan katoloğu getirtmesini isteyeceğim,çok sağol canım ;)Yalnız kalıcı bir koku mu?

Neden zor olsun ki:bbo:
Ben de beyaz tenliyim. Beyaz tenliler için olan kokular belli zaten. Bir de avon far away en çok kullanılanlardan ve beyaz tenlilere çok yakışıyor.
Çevrende çok kullanan yoksa onu da deneyebilirsin. Bende harika oluyor bu koku. Çok beğeniliyor. Sana da gider bence.yerimseniben

ben uzun süredir yaz kış avonun little black dress parfümünü kullanıorum vanilya kokuları var onda da bnce kesnlikle onu denemelesin cok büyüleyici bi kokusu var. :)

Little black dressi ben de denicem. Çok övülüyor.kaydirigubbakcemile2

Ben kalıcı olsun istiyorum fakat beyaz tenlilere gidenler çiçeksi kokular ve genelde diğerlerine göre daha çabuk gidiyor kokusu.Avon kataloğuna baya bir bakmam gerekecek anlaşılan ;))

Ben kalıcı olsun istiyorum fakat beyaz tenlilere gidenler çiçeksi kokular ve genelde diğerlerine göre daha çabuk gidiyor kokusu.Avon kataloğuna baya bir bakmam gerekecek anlaşılan ;))

Bak bu far away. Hem kalıcı hem beyaz tenliler için ideal. Beyaz tene tatlı kokular da çok iyi gidiyor sadece çiçekliler değil. Bence en yakışan vanilya. Ohhh miisss..bayanssulusmile

faraway.jpg

Tugibu*cum rebul'un uzunca bir dönem kırmızı şişelisini kullandım ama sonra değiştirmek istediğimi farkettim sanırım arkadaşının kullandığı odur,çok teşekkür ederim tatlım:)
Ozgexx little black dress'i duymuştum sanki arkadaşımdan katoloğu getirtmesini isteyeceğim,çok sağol canım ;)Yalnız kalıcı bir koku mu?

evt kalıcı cnm rica ederim ayrıca yerimseniben

yok canım şişeleri öle kırmızı falan değil sen bayagı eski kullanmışın o zaman bu yeni çıktı demişti bana resmi bu bak canım bayanssulusmile rebul amber&vanilya bu..

142a78k.jpg

Son düzenleme:
selin, Bvlgari Jasmin Noir 'i deneyebilirsin, yasemin kokusu

tatlım bende katılıyorum.jasmin noir süper çekici bir parfüm.bende uzun bir düşünme sürecinden sonra düğünüme kendisini layık gördüm ve sipariş ettim.kokunun testerını nişanlıma koklattığımda bana söylediği şey şuydu : 'bunu senin yanında olmadığım zaman sıkma koku alıp götürüyor insanı,kıskanırım'bayanssulusmile tavsiye ederim kokusuna bak.denemeye değer opuyorumnanaktan

Tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar,olmadı testerlarını alıp,hepsini denerim hangisi içime sinerse onu kullanırım :)

Hala denemedin mi :bbo: Kaç gün olduu :D Ben çoktan birini almış ve şişeyi yarılamışsındır die düşünüyordum. :D

Aman Allah'ım nedir o bvlgari jasmin noir-yok böyle bir şey kızlar onda karar verdim.Onu alacağım ama avonun parfümlerini denemedim rebul'u da denedim o da çok güzeldi fakat ya bu bvlgari nasıl bir şey ya--off Arkadaşımdan tester alıyorum sürekli ve aldığımdan beri elimdeydi şişe müthiş bir koku.

Back