• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanessa Paradis

tatlım seninki de zormuş yaa
bak empati yapabiliyosun bana ama neler cekiyorum ..:(
bu hatuna baktıkca ismini görünce zaten attı şartellerimm

vanessa_paradis_performing_concert_troyes_5.jpg

ağzını açmadığı sürece çok tatlı bir kız ama dişleri gözükmemeli onun dışında çok hoşş

Allah askına bu kadınınmı yuzu bebek gıbı jonny deep gıbı bı herıfle evlı su halde ya ben varya şansa gercekten ınanıyorum bazı ınsanlar dogustan şanslı oluyor. Boyu 160mış şaşırdım
Çirkın şansı denen bırsey kesınlıkle ve kesınlıkle var:14:

$images.webp

Erkeği güzellik çeker ama akıllı kadına bağlanır.Güzelliğin yetersiz olduğunu bilen taraf açığı kapatmak için zekasını kullanıp yeteneklerini geliştirir.Hani şaşırırsınız ya bir çirkin ile güzeli yan yana görünce, işte o ilişki yetenek ve akılla ayakta duruyor.

demiş otisabi =)

Allah askına bu kadınınmı yuzu bebek gıbı jonny deep gıbı bı herıfle evlı su halde ya ben varya şansa gercekten ınanıyorum bazı ınsanlar dogustan şanslı oluyor. Boyu 160mış şaşırdım
Çirkın şansı denen bırsey kesınlıkle ve kesınlıkle var:14:

Eki Görüntüle 426538

Yukarıdaki fotoğraflarda öyle görünüyor canım,demek ki fotoğraftan fotoğrafa değişiyor:34:
Ve çirkin şansı denilen şey elbette var

Böyle olağanüstü bir güzellik ne hale gelmiş sonradan. :/
İnsanlar güzelliğine hiç güvenmemeli. Böylelerini gördükçe bu şekilde düşünür oldum.
İnanılmaz bir değişim yaşanabiliyor çünkü.

Ama bu haliyle benim için kusursuz. En sevdiğim kadın tipi.
Ve gerçekten böylesi çok çok az dünyada. O yüzden büyülüyor beni bu tarz tipler.
Aşırı güzel.

Bu nasıl bir güzelliktir Allah'ım. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Vanessa_Paradis_9.jpg

Bu da sonrası. :/

3d7ed856690d.jpg

Son düzenleme:
Gençken muhteşem bir güzelliği varmış,ben böyle soluk tenli güzellikleri çok beğeniyorum,bebek gibi ,muhteşem..

Back