• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Johnny Depp - Orlando Bloom Fanatikleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam siteye yeni üye oldum google'da aşkımın resimlerine bakarken bu siteye rastladım ve üye oldum hepinize selamlar:sm_cool:

27rq51sf6tv9.jpg
[/URL]

Selam sweeeney...hoşgeldin..valla buralar benden sorulur artık...çok tozlanmış bir kaç resim eklemek gerekir değilmi..yeni bir üye beni çok sevindirdi...Ayrıca sweeney todd gerçekten çok güzeldi..izlemeyen rkadaşlar varsa tavsiye ederim...Alıntılar ve kendi çalışmalarımla burada yeni bir kasırga estirmeye hazırmıyım bilmiyorum ama uyeni bir Johnny Depp Orlando Bloom fanatikleri ne kadar güzel olurdu btahmin bile edemiyorum..herşeye yeni baştan başlamak...Neyse yangına körükle gitmeyelim..sen bilmessin bu başlığın tartışmalarını..Sana hoşgeldin diyerek bir kaç çalışma ekleyim...
Hepsi kendi imalatımdır :)

deltr1.jpg

deli2co1.jpg

johndomtq3.jpg

charliedeppuk8.jpg

deppsmm8.jpg

kabul mahvettim berbat oldu ama dominic in lindeki o kader yazısını çok sevdim..ama dominic monoghan ı sevmiyorum o dizide uyuşturucu bağımlısı olmasaydı hadi neyse...:çok üzgünüm:
Bu arada lost izlermisin sweeney

iŞTE ÇOK TAZE KULLANIMA AÇIK çalışmalarım...

TİM and Johnny yerimseniben

Valla bu süper oldu ama avatarı yok...
oncedenbobobobbmpsv8.jpg

2kafadaraikeh8.jpg
+
2bannerpc8.jpg

2kafadarpb8.jpg
+
2bannerocopypn6.jpg

o imza çok koyu olmuş diyenlere
2bannerryt6.jpg

johny deep hayranim,...cok karizmatik ve yakiskli..bence iyi de artist ;););)

Selam sweeeney...hoşgeldin..valla buralar benden sorulur artık...çok tozlanmış bir kaç resim eklemek gerekir değilmi..yeni bir üye beni çok sevindirdi...Ayrıca sweeney todd gerçekten çok güzeldi..izlemeyen rkadaşlar varsa tavsiye ederim...Alıntılar ve kendi çalışmalarımla burada yeni bir kasırga estirmeye hazırmıyım bilmiyorum ama uyeni bir Johnny Depp Orlando Bloom fanatikleri ne kadar güzel olurdu btahmin bile edemiyorum..herşeye yeni baştan başlamak...Neyse yangına körükle gitmeyelim..sen bilmessin bu başlığın tartışmalarını..Sana hoşgeldin diyerek bir kaç çalışma ekleyim...
Hepsi kendi imalatımdır :)

deltr1.jpg

deli2co1.jpg

johndomtq3.jpg

charliedeppuk8.jpg

deppsmm8.jpg

kabul mahvettim berbat oldu ama dominic in lindeki o kader yazısını çok sevdim..ama dominic monoghan ı sevmiyorum o dizide uyuşturucu bağımlısı olmasaydı hadi neyse...:çok üzgünüm:
Bu arada lost izlermisin sweeney

2 gündür girmiodum cevap gelmio die hoş bulduk ismini ve şanını duydum ama izleme fırsatım olmadı 1 sezonun 1 bölümünden yakalarsam izlerim :D

Ya dershanede aynısını buldum orlando bloom aynı bu çocuk ya
adı hazarmış zuzu ya bende orlandonun denizde böyle jeyyar ıslak ıslak bir fotosunu buldum jeyyar

071qq7.jpg

NE OLUR ISLAK ISLAK BAKMA ÖYLE :utangac::utangac:

ah ah bir zamanlar orlandomm senağlama
ah ah bi sen vardın bu yürekte senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Zamanlar Seni Yemeyi Çok İstiyordum Orlando
Biraz Nostalji Yapalım
Üşüyorum HAZAR Denizinde Yüzüyor Gibi
Üşüyorum aslında pencerem açık kalmış kalbime sana benzeyen bir çok insan girmeye çalışıyor sanki

eht2sv5.jpg

Çok mu istedin senden uzaklaşmamı

gqorlando3jan04pk9hk9.jpg

Keşke bana git deseydin be Orlim

normaltonightshow03tj9.jpg

Gerekmezdi mirandalar kızlar kadınlar keiralar falan

normal028vc7.jpg

Ben bilirdim arkamı dönüp gitmesini

5140270jq9.jpg

Söylemeden... çok koydu bana Orli'm

utandnmsenqb3.jpg

Sakın Orlando'm.

portmuller031fl2.jpg

Asma, benim bakmaya kıyamadığım o melek yüzünü...

normal01516kl3.jpg

Hep gül emi ?

___________________________________________-senağlama​

AŞKIMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAA NERDESIN:mymeka: UFFFFFFFFF 2,5 HAFTADIR KONUSMUYORUZZZZZZ HEM SENLE HEMDE JOHNNYMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEuhuhuhuusenağlama

AŞKIMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAA NERDESIN:mymeka: UFFFFFFFFF 2,5 HAFTADIR KONUSMUYORUZZZZZZ HEM SENLE HEMDE JOHNNYMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEuhuhuhuusenağlama

zuzum sen yoksun ki olsan kaynatısrdık :1no2:
bak eniştom ne dio saaa

-love me, speak you yerimseniben
1208638904_f.jpg

herşey karşılıklı değildir johnny abi :D

johnnyandtimyq6.jpg

kankim ve idoşum :D

45a0c5d463be3.jpg

ciciş zeynoya çıkma teklifi ederken,,
dedim o kadar gözlerine bakma dilin tutulur diye ama:1no2:

birde rocker'ız ayağına beni yiyosunuz zeynep ya şuna bak aynı ayakkabı ve pantolonu almışsınız biri superstar biri pislick ten
la02crotchxxxza7.jpg

johnnyandtimyq6.jpg

kankim ve idoşum :D

45a0c5d463be3.jpg

ciciş zeynoya çıkma teklifi ederken,,
dedim o kadar gözlerine bakma dilin tutulur diye ama:1no2:

yaaaaaaaaaa yıne supersın bebegm yaaaaaaaaaaaaaa offffff gercekten cok ozledım cnm yaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama

birde rocker'ız ayağına beni yiyosunuz zeynep ya şuna bak aynı ayakkabı ve pantolonu almışsınız biri superstar biri pislick ten
la02crotchxxxza7.jpg

emmmmmmmmsüprizzzzzanlatabılrımmmsırnaşık şeyseyy yanlıslıkla gıymıs bebegm anlarsın yaaa bılıyonnn:utangac:askımm yaaaaaaaa:asigim:guya yakalanmıcaz dıe cabuk cabuk gıyınmeye calısmıssss dedım doru gıyın dıee az daha baska bısıyle cıkıyoduu havlu fln cıkmıstı zaten bılıyon fotoları varr napcam ben bu koca bebegm le yaffffff:DDDDD

KISLAR BILIYOSUNUZ 3 AYDIR KONUSMIYODUK JOHNNYMLE GEREK OKUL OLSUN GEREK COCUKLAR GEREKSE EN BUYUK NEDEN DAYIMM AMA ARTIK YOKK HIC BIRI DAYIM HARICC:D SIMDI BIRAZ BASLIYALIM JOHNNY RESIMLERI KOYMAYAAA
BABA JOHNNYYşakkıdı
pejdtaged1yv4.jpg

pejdtaged1yv4.e867b66344.jpg
[/URL]

VEEE KARSINIZDA SEYTANI BERBER MR.T
resim004ch1.jpg

resim004ch1.60dddb5142.jpg
BURDA FILIMDE GUYA KENDINI BULDUGU SAHNELER YANI SINYOR PIRELI NIN KAFASINI KESTIKTEN SONRA:1ninca:
resim003xx8.jpg

resim003xx8.f0394654f6.jpg
resim019ky1.jpg

resim019ky1.10a98e7673.jpg

Back