• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senaaaaa68

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
92
25
8
35
Merhaba arkadaşlar . Yumurta rezervim çok düşük çıktı 0,69 . Üniversite hastanesinde profta muayene oluyorum. Doktor rahim filminden sonra aşılama yapacağız tutmazsa tüp bebek dedi . Van da yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı önerebilecekleri bir yer ? Bu sene yeni geldim Van a hiç bir yer bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .

Merhaba arkadaşlar . Yumurta rezervim çok düşük çıktı 0,69 . Üniversite hastanesinde profta muayene oluyorum. Doktor rahim filminden sonra aşılama yapacağız tutmazsa tüp bebek dedi . Van da yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı önerebilecekleri bir yer ? Bu sene yeni geldim Van a hiç bir yer bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .
Bildiğim kadarıyla vanda tüp bebek yapan yer yok ama tüp bebek merkezi birkaç aya faaliyete girecek bende bekliyorum

Yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum . Ali bey yok Van’da yapan ama biz hazırlayıp gönderiyoruz dedi . Galiba başka Leh’te gönderiyorlar . Bir daha ki geldiğinde detaylı konuşalım dedi
Merhaba. Ben internette baktıgımda odabası tıp merkezınde tüp bebek yapılıyor gıbı yazmıslar. Randevu için numara falan var. Yokmu simdi tüp bebek merkezi vanda?

Siz aşılama yaptırdınız galıba ücret ne tuttu bırde ilk kez mı asılama yaptırıyorsunuz?
Ben yaptırmadım ama bundan sonraki ay yaptıracağım belki . Aslında bana aşılama da değil direk tüp bebek önerdi . Işılay’a deneriz istersen dedi ama bilmiyorum nasıl olacak

Back