- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Herkesin kötülüğü kendine.Üyelerle ilgili konu açmak yasak birde kötü olduklarını düşünüyorsanız bırakın öyle kalsınlar bunu siz değiştiremezsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin kötülüğü kendine.Üyelerle ilgili konu açmak yasak birde kötü olduklarını düşünüyorsanız bırakın öyle kalsınlar bunu siz değiştiremezsiniz
Hangi titr ile yapacaksınız bunu peki? Kimsiniz siz de insanların doğru! düşünmesini davranmasını sağlayacaksınız?
Benim buradan gördüğüm 20’li yaşların başında henüz hayat hakkında zerre tecrübesi olmayan forum kurallarını okumaktan aciz bir üye. Yanıldığımı sanmıyorum.
Bende onu diyorun siz iyi kalın herkes kendinden mesuldürHerkesin kötülüğü kendine.
kesinlikle.Patavatsızlığı ve acımasızlığı dobralık sanmak,sanırım sorun bu![]()
Empatik bir insan oldugumu düşünüyorum ve başlıktaki tanimla.icerikteki anlatilanlari üstüme alınmadim ama konuyu insanlara empatiyi öğretme misyonuyla acmanizi yine de saçma buluyorum. Kimse kimseye bir sey öğretemez. Bir önceki yorumumda yazdığım gibi, saygi çerçevesinde olduktan sonra isteyen istediğini yazar, okuyan da üstüne düşeni alır ya da almaz. Empati de içten gelir, birine bir şeyi anlatarak öğretemezsiniz. Mesela başlık da empatiyi gosteren değil de kk kadinlarini yeren bir baslik olmuş. Bu sekilde kendinizi de paralasaniz bu basligi bosuna acmis olursunuz. Tavsiyem sadece kendi icinize dönüp, kendinizle ilgilenmeniz. Hep.soyledigim bir sey vardir: ben kendime o kadar odakliyim ki baskalarinin kusurlarini cogu zaman göremiyorum bile. Herkes kendinden mesul. Siz kendinize bakin baskasini bosverin.Konu suçlamadan ziyade biraz olsun yorum yaparken insanların kendisine dönüp bakmasını sağlamak.Biraz olsun acaba karşımdaki kırılır mı,anlamak için mi yorum yapacağım yoksa yargılamak için mi diye düşünülmesini sağlamak.
Son cümlelerinize kesinlikle katılıyorum.Empatik bir insan oldugumu düşünüyorum ve başlıktaki tanimla.icerikteki anlatilanlari üstüme alınmadim ama konuyu insanlara empatiyi öğretme misyonuyla acmanizi yine de saçma buluyorum. Kimse kimseye bir sey öğretemez. Bir önceki yorumumda yazdığım gibi, saygi çerçevesinde olduktan sonra isteyen istediğini yazar, okuyan da üstüne düşeni alır ya da almaz. Empati de içten gelir, birine bir şeyi anlatarak öğretemezsiniz. Mesela başlık da empatiyi gosteren değil de kk kadinlarini yeren bir baslik olmuş. Bu sekilde kendinizi de paralasaniz bu basligi bosuna acmis olursunuz. Tavsiyem sadece kendi icinize dönüp, kendinizle ilgilenmeniz. Hep.soyledigim bir sey vardir: ben kendime o kadar odakliyim ki baskalarinin kusurlarini cogu zaman göremiyorum bile. Herkes kendinden mesul. Siz kendinize bakin baskasini bosverin.
O halde neden aklımız gerçekten yüce oldukları ihtimali gelmiyor?Sorun farklı bakış açıları olması değil,sorun mutsuzluklar üzerinden ego tatmini etmek,mutsuz olanlar üzerinden kendini yüceltmeye çalışmak.
konu çok farklı yerlere gidiyor.Bu platformun amacı insanların dertlerini anlatıp biraz olsun çözüm üretilmesini mi sağlamak yoksa her konunun altına alakasız bir şekilde o kişiyi incitici şeyler mi yazmak?Bu soruyu sorun kendinize?Olay buaradn taa özgüvene kadar nasıl geldi anlayamadım.O halde neden aklımız gerçekten yüce oldukları ihtimali gelmiyor?
Şahsen ben sinir seviyesi yüksek bir insanım, gergin biriyim genel olarak.
Hayatımda tartışma kaçınılmaz bir unsur, canımı sıkan ve haksızlık gördüğüm her şeye müdahale ederim.
Şimdi burada çok zor sinirlenirim ve evimde hiç yüksek ses olmaz diyen biri neden ego tatmini yapsın?
Ben ondan feyz alırım ya da ne kadar duyarsız duygusuz der geçerim.
Niye beni eziyor diyeyim ki???
Bu bendeki özgüvenle alakalı değil mi?
Birinin benim üzerimde ego tatmini yaptığını düşünmem için özgüvenimin eksik olması gerekir çünkü.konu çok farklı yerlere gidiyor.Bu platformun amacı insanların dertlerini anlatıp biraz olsun çözüm üretilmesini mi sağlamak yoksa her konunun altına alakasız bir şekilde o kişiyi incitici şeyler mi yazmak?Bu soruyu sorun kendinize?Olay buaradn taa özgüvene kadar nasıl geldi anlayamadım.
keşke olay beğendim ya da beğenmedime basıp geçmek kadar kolay olsa...Her insan farklıdır.Sizin bu kadar basit gördüğünüz bir olay,başkasını yaralayabilir.İnsanlığın sadece ad olarak kalmadığı bir dünya diliyorum hepimize.Birinin benim üzerimde ego tatmini yaptığını düşünmem için özgüvenimin eksik olması gerekir çünkü.
İsteyen beğendiği yorumu alır, hayatında uygular.
İstemeyen beğenmedime basar geçer.
Bunların üzerine fazla fazla düşünmek, başkası için ‘aaa şunu görüyor musun verdiği cevaba bak’ diye düşünüp zaman harcamak ya işsizlik ya da özgüvensizliktir.
Burada 3 bin kişi bana salak dese nolur, ben salak değilim ki![]()
Herkesin kötülüğü kendine.
Her insan farklıdır.Sizin bu kadar basit gördüğünüz bir olay,başkasını yaralayabilir.İnsanlığın sadece ad olarak kalmadığı bir dünya diliyorum hepimize.
Ne diyeyim, beklediğiniz empatiyi yapabilmeniz dileğiyle.arkadaşınızın doğumgününüzü çok kısa bir mesajla kutladığını söylersiniz kendi yaptığı doğumgününü anlatıp çıkarcılıkla suçlanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı çizilir![]()
Tabi ki ne sandın. Aman tanrım escobar ne kadar doğru şeyler söylemiş diye kafalarında ampül yandı. Bundan sonra kimse kimseye boşan demeyecekmiş, kavga etmeyenler kavga edenlere kavga etmediklerini belli etmeyecekmiş falan filan. Forum seviye atladı bu konuyla beraber. Herkes yüce escobarın uyarılarını bekliyormuş yıllardır.Şimdi konu açınca o üyeler utandı ve kendini değiştirdi mi?
ben birine nispetçi dediğimi,yazdığımı hatırlamıyorum.Hangi mesajta böyle bir şey demişim?Sizin az önce beni nispetci diye yaftalamanız gibi mi mesela? Farz-ı misal ben çok zor bir dönemden geçen, hassas biriyim ve bu beni çok üzdü?