Sevgili KK Üyeleri,şimdi sizlere bazı gözlemlerimi aktaracağım.Bu formdaki bazı kadınlar kan emici cinsten.Başkalarının mutsuzluğundan inanılmaz zevk alan,konuyu kendi tarafıma nasıl çekerim de üstünlüğümü ispat ederim derdinde olan kişiler.Toplumumuzun ruh halini yansıtan cinsten bir tablo.Hastalıkla ilgili soru sorarsın öğretmenliğe bağlarlar

,eşinizle probleminizi anlatırsınız eşiyle ilgili bin tane konu açanlar eşini övmeye başlarlar

,arkadaşınızın doğumgününüzü çok kısa bir mesajla kutladığını söylersiniz kendi yaptığı doğumgününü anlatıp çıkarcılıkla suçlanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı çizilir

,kadınlar uğradığı psikolojik sorunu anlatır,yok efendim niye evlendin,niye çocuk yaptın...Kadında durumun farkında,herkes oturduğu yerden başkalarının hayatı hakkında ne güzel ahkam kesiyor.Cidden bu forumda bazı yorumları okudukça hayret ediyorum.Kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok...Empati yoksunluğumuz bu forumlarda kendini nasıl da belli ediyor,herkes havadan sudan atıp tutuyor.Anlamak yerine nasıl bu konuyu kendime çevirmeliyim diye düşünülüyor herhalde.Bir insan kendi mutsuzluğunu ancak böyle bastırabiliyor anlaşılan.