Evetantibiyotik içmeden mi kanal yaptı ?
Size de geçmiş olsun :) peki kanaldan ne kadar süre sonra apsa yaptı? Benim henüz kanal tamamlanmadı geçici dolgu, var. Temizleyip gönderiyor her hafta apse geçsin diye. Ama 3 hafta oldu apse hala yerinde duruyor. Sanırım en son, bunca eziyetten sonra çekime gidecek diş. Peki dişin ağrıdı mı çekilirken? Benim de apseden dolayı uyuşmuyor o şekilde kanal yapıldı hatta baya acı çektimBenim de kanal tedavisi yapılan dişim apse yapmıştı. Yüzüm baya şişti 1000mg antibiyotik bitirdim sadece yüzümdeki şişlik inmişti ama apse orda yer edindiği için kurumadı. 2-3 hafta arayla tekrar şişti bu kez 1000mg+500mg antibiyotik kullandım.Diş kanal da yapıldığı için son çare çekim dendi.Kabul ettim ancak bunca antibiyotiğe rağmen iltihap kurumamakla beraber çekim için uyuşmadı ve doktora dokunduramıyordum. Çekebilmesi için 6 tane de antibiyotik iğne vurdurdum ve ne olacaksa olsun deyip çekime gittim.Çektirip implanta başlamak zorunda kaldım Kanal yapılan diş ölü diştir aslında orda iltihaplanma olduysa yer edinip kalması çok olası. İnşallah siz bu şekilde kötü deneyim yaşamazsınız. Ama ihmal etmeyin ve önlem alın, aksi halde çok sancılı bir süreç oluyor. Çok geçmiş olsun. ☺
Hayırlı bayramlar. Ya çekilecek diye moralim çok bozuk, köprü dişim ve implant vs uğraşmak istemiyorum. Çok dert ediyorum. Hem apseli şekilde çekilirse ağrımaz mıÇok geçmiş olsun benim disim çekildi ona rağmen yanagim şiş balon gibi ve cok acıyor sanırım enfeksiyon var
Siz de cektirmeye bakın kanal tedavisi olmuyor demekki hayırlı bayramlar
İyi bir dişçi antibiyotikle iltihap geçirilmeden kanal yapmaz.
Hayırlı bayramlar canım bayramın mübarek olsun benim disim sürekli apse yaptığı için mecbur apseli çekildi görünür kısımda değil ve üstünden yirmilik geliyordu çok ağrı yapıyordu şimdi hala apseli antibiyotik kullanıyorum allah herkese şifa versinHayırlı bayramlar. Ya çekilecek diye moralim çok bozuk, köprü dişim ve implant vs uğraşmak istemiyorum. Çok dert ediyorum. Hem apseli şekilde çekilirse ağrımaz mı
Kanaldan baya sonra yıl olmuştu yani aniden apse oldu. 3 hafta olduysa yerleşmiştir muhtemelen benim diş çekildikten sonra da sertlik duruyordu yavaş yavaş gitti. Çekimde malesef canım yandı çünkü tam uyuşmadı çektiği sırada kötüydü ama kurtuldum şükür. Bir an önce sizde kurtulursunuz inşallah.Size de geçmiş olsun :) peki kanaldan ne kadar süre sonra apsa yaptı? Benim henüz kanal tamamlanmadı geçici dolgu, var. Temizleyip gönderiyor her hafta apse geçsin diye. Ama 3 hafta oldu apse hala yerinde duruyor. Sanırım en son, bunca eziyetten sonra çekime gidecek diş. Peki dişin ağrıdı mı çekilirken? Benim de apseden dolayı uyuşmuyor o şekilde kanal yapıldı hatta baya acı çektim