Gebelikte yirmilik diş apsesi

Geçmiş olsun.. merak etme antibiyotik şuan disindeki apse kadar tehlikeli degil..apsenin iyileşmesi daha önemli

doktor hamıle oldugunuzu bılıyordu degıl mı hamıleykende kullanılabılen antıbıyotıkler var ıltıhap daha buyuk zarar

bende ıdrar yollarımı usutmustum ve kum dokuyordum hamıleyken bana da antıbıyotık verılmıstı

valla keske su 20 lik disleriin zamaninda icabina baksak..ne zaman bizi surundurmeye basliyor o zaman aklimiz basimiza geliyor. ben hamile degildim neyseki ama bi kac ay once iltihaplandiginda agzimi dahi acip yemek yiyemedim agridan..iltihabi bogazima kadar iniyordu. mecburen ilac milac cektirdim iki tarafida kurtuldum.

sen kullan ilaclarini, hamileyken bu sorunu yasayan tek sen degilsin sonucta. evet mumkun mertebe bisey kullanmasak daha iyi ama..gerekince kullanilmali

Ben de bir kimyasal yaşadım o ara dişim de tutti tabi, tam şimdi napıcam derken gebelik sonlandı. Ben de yine hamile kalırsam napatım diyerek doktora gittim dişleri çektirdim antibiyotik kullandım vs derken o ay yine hamile kalmışım. Bi 15 günü falan ilaçlı geçmiştir o da bir şey olmaz. Ama ben de korkmuştum ya bebeğe geçtiyse diye çok şükür bi etkisi olmadı. Hamilelikten önce halletmek lazım bu tür şeyleri. Tabi plânlı gebelikse.

Ben de bir kimyasal yaşadım o ara dişim de tutti tabi, tam şimdi napıcam derken gebelik sonlandı. Ben de yine hamile kalırsam napatım diyerek doktora gittim dişleri çektirdim antibiyotik kullandım vs derken o ay yine hamile kalmışım. Bi 15 günü falan ilaçlı geçmiştir o da bir şey olmaz. Ama ben de korkmuştum ya bebeğe geçtiyse diye çok şükür bi etkisi olmadı. Hamilelikten önce halletmek lazım bu tür şeyleri. Tabi plânlı gebelikse.
Aynen haklısız benim aklıma hiç gelmedi kötü bir tecrübe oldu

X