- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
:)kimse kimseyi bilemez
belki sizin rüyalarınızdan çıkmıyordur da, benim de daha farklı uğraşlarım vardır belki o konularda
bu anlamda kimseye akıl vermek haddiniz değil, kimsenin haddi değil
ve ayrıca, hemen hemen her konuda, hiç tanımadığı insanlara beddualar yağdırabilen birinin benden vicdanlı olabileceğine de inanmıyorum açıkçası
Bakın her şey ne çabuk unutuldu. 2 gün konuşuldu üzüldüler bitti gitti ve maç derdine düşmüşüz bile.
Neyse 3,5 yaşında tecavüze uğrayan Kızın hastane masraflarını Haluk Levent’in AHBAP platformu üstlenmiş. Öyle bir iliştireyim dedim. Dualarım onlarla.
Fenerbahçe'ye başarılar
Bakın her şey ne çabuk unutuldu. 2 gün konuşuldu üzüldüler bitti gitti ve maç derdine düşmüşüz bile.
Neyse 3,5 yaşında tecavüze uğrayan Kızın hastane masraflarını Haluk Levent’in AHBAP platformu üstlenmiş. Öyle bir iliştireyim dedim. Dualarım onlarla.
Besiktasa gıcığım
Keyfimi bozmiycim
Allah iyiliğini versin.
Not: Bir zamanlar ben. Özledim o coşkuyu şimdi ev, iş, çocuk.. futbol heyecanım kalmadı..
Bir GALATASARAYLI olarak başarılar diliyorum.
Kim demişBu futbol fanatizmi belli bir yastan sonra gecmiyor muydu
Bu futbol fanatizmi belli bir yastan sonra gecmiyor muydu
Bilmem. Benim oyle oldu da ondan. Zirvede biraktim.Kim demiş
Hehe :)Bu futbol fanatizmi belli bir yastan sonra gecmiyor muydu
Bu düşünce çok sağlıklı değil yalnız. .Bilmem, ben pek eğlenemiyorum böyle durumlarda. Rüyalarımdan bile çıkmıyor. Herkesi kendimiz gibi bilmemek lazım tabiki. Haklısınız.
Maç nerede ya? Ben akşam
Benim geçti de yaşla alakalı mı, yoksa bırak maç izlemeyi koltuğa oturmaya fırsatım olmadığından mı bilmem?
Oğlum 2 aylıkken eşime "evde sıkıldım" dedim "akşam derbi maçı izlemeye gidelim" dedi. Ama nasıl duygusuz bitse de gitsek modunda izliyorum anlatamam..
Eşime tuhaf bakışlarla bakıyorum. Sanki bir zamanlar koltuklarda zıplayan ben değildim..
22.45 TRT 1 DE