Mantık ne yani? Amaç kumara para bulmak değilse, evin sizin üzerine olmasını hazmedemiyor o zaman. Bu en az diğeri kadar kötü. Zaten bir kuaför parası bile vermiyor diyorsunuz, 2 evladınız var, onları büyüt, evi çekip çevir ve karın tokluğuna yaşa...bu mu olay?
Adam iyice yüzsüzlüğe vurmuş...Gözünü ne kadar para hırsı bürümüş ki, sizden ne kessem kar diye düşünüyor
aynen babamdan miras kaldı mesela onlardada benim hakkım var diyor bende hayır onlar bana babadan kaldı çocuklarıma kalacak diyorum o zaman bende maaşımı karıştırtmiyorum zaten ben taş taş üstüne koymucam böyle gidecek seni bir daha mal sahibimi yapayım diyor
aynen babamdan miras kaldı mesela onlardada benim hakkım var diyor bende hayır onlar bana babadan kaldı çocuklarıma kalacak diyorum o zaman bende maaşımı karıştırtmiyorum zaten ben taş taş üstüne koymucam böyle gidecek seni bir daha mal sahibimi yapayım diyor
İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Evi sattırmayın konu sahibi. Elinizde bi o varmış madem ondan da olmayın..
Evet kadin calismali katiliyorum
Ama calismamasi soz hakkini neden elinden alacakmis
Calismiyorum iki kucuk cocugum var esimin kartlari elimin altinda istedigim gibi gezer harcarim butcemize dikkat ederek
Size tek tavsiyem üzerinize olan o evi sattırmayın.
Hele miras kalan malları köşe bucak saklayın.
Sonra çok pişman olursunuz.
Kocanız kumar bağımlısı,düzeleceğini hiç zannetmiyorum.
Elinde,avucunda ne varsa iddaaya yatıracak, kredi çekecek, yetmeyince ev satacak.
Kendinize,çocuklarınızı da düşünerek bir B planı yapın.
lojmanda oturuyoruz ev ayrı yerde kirasını 7 yıldır o alıyor ama benim üzerime olduğu için karışamıyor neymiş onu satıp iki apart alacakmisiz ve ikimizin üzerine olacakmis
Ne güzel işte.
Ev madem üzerinize.
Eşinizden habersiz acilen annenize devredin.
Çocuğunuz yaşına girince boşanın.
Aileniz çocuklara bakar siz çalışır gül gibi geçinirsiniz.
Ne bicim haksizlik ediyor karisina cocuguna,yazik gunah ya....
Bu adama saglam bir rest cekmek lazim gerçi bu denli bağımlı biri ara ara da olsa yine oynar...
Boşanmış olsan. Senin üzerine olan Evinde oturur nafakanı da alırsın. Gül gibi de yaşarsın. Adam kumara nasıl para bulacağını düşünüyor da seni kaybetme ihtimalini düşünmüyor mu? Bu arada ben de çalışıyorum eşim de. 2 aylık evliyken iddia bağımlısı olduğunu öğrendim. Yeminler etti tekrar oynamıcam diye. 1 buçuk yıllık evliyiz hala her an korku içindeyim. Ve durmadan takip ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Boşanmış olsan. Senin üzerine olan Evinde oturur nafakanı da alırsın. Gül gibi de yaşarsın. Adam kumara nasıl para bulacağını düşünüyor da seni kaybetme ihtimalini düşünmüyor mu? Bu arada ben de çalışıyorum eşim de. 2 aylık evliyken iddia bağımlısı olduğunu öğrendim. Yeminler etti tekrar oynamıcam diye. 1 buçuk yıllık evliyiz hala her an korku içindeyim. Ve durmadan takip ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin iki çocuk olmasa direk bosayacagim ama onlar elimi kolumu bağlıyor şimdilik böyle giderse benimde yapabileceğim bişey kalmıyor Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor špheyle ve hayal kırıklığıyla yaşamak zorr
kızlar 7 senedir evliyim yaklaşık yıldır eşimle iddia bağımlılığı yüzünden devamlı kavga ediyoruz biri 5 diğer 4 aylık oğullarım var ben çalışmıyorum eşim memur 5 000 lira maaşı var ama bize çok az harcıyor ne kuaför alışveriş gezme harçlık hiç vermiyor hep para yok diyor.sadece kira ve mutfak ihtiyacını karşılıyor. 2 yıl önce bankalara borçlanmis benden habersiz iddia oynamış sonra ödedi kapattı. yine borçlanmiş bankalar vermeyince çevreden elden 15 bin civarı borçlanmiş inanın bıktım artık. sende memur ol karisabilirsin yoksa benim maasima karışamazsın diyor.evlenmeden önce ev almıştık o evi satıp iki apart alcaz ikimizin üzerine yaa ikimizin üzerine yatircaz diyor bana eziyet ediyor ne yapayım onuda satarsam oa gider hiç güvenmiyorum böylede gitmiyor varlık içinde yokluk çektiriyor bana
Ahh ahh cok zor yha basina gelneyen bilemez sakin evi sattirma benim kendi arabam takilarim hepsi gitti ve 2021kdr kredi oduyoruz aylik 4000 cok yuklu borc yapmis defalarca bankadan krediler cekmis birini cekip digerini kapatayim derken battikca batmis ogrendigimde kaynar suyu birak dunya yikildi basima ben bu adami oldurucem dedim bekarliktanda az cok biliyodum bnden sakliyodu esimde memur genelde egmde cok butur vakalar adamlar maaslarina guveniyolr onuda gec biozguven almis gidiyo benim param benim maasim elimin kiri ne olacak gibi gibi 2yildir tup tedavisi goruyorum olmadi stres sikinti herseyi icime ata ata ne olacak olan bana oldu bosansam kina yakacak cok cevremde aile desen kimseden destek yok zaten maddi olarak istemiyorum bari manevi olalardi oda yok bende calisiyorum en sonunda evden kovdum herseyini attim gecen sene akli basina geldi yinede takipteyim zaten gecemiz gunduzumz yok akil.olsa bir kurusunun hesabini yapar bir copumuz yok inanki Allah yukarda buna bir dur demen lazim iyiniyet biyere kdr daha once kavga ederdik beni tehdit ederdi kendimi vurucam diye bende vur dedim adamsan vur kumardan kafayi siyirdi kendini vurdu derler dedim 4yillik evliyim kavga gurultu sikintili sancili gecti demem oki ailesini cagir gelsinler konus anlat 2cocugun senin rizkini akil olsa iddaa oynarmi diyecek cok sey varda ...