Ben anlarım ortak kupon yapalım :)İddiadan anlamam da sağlam korunmalısın bence.
Size katılmıyorum adam gibi adam hicbir zaman para ayrımı yapmaz. Evlendikten sonra hemen hamile kaldigim için calismadim ama eşim para konusunda bana güvenir her zaman kartları bile bendedir. Bi kere olsun para istememişimdir. Ben calissam da asla eşim senin benim param yapmaz ayırmaz. Koca parası değil eve giren para her zaman ortaktır. Ayni şekilde ben de çalışıp para kazansam paramız ortak olacaktır. Dediğiniz gibi çalışmayan kadın koca parası yiyor diye bir durum olamaz. Biz de aksama kadar evde oturup keyif yapmiyoruz. Kadın cocuklarla 24 saat gece gündüz uğraşıyor adam işi bitirip eve gelince herşeyi hazır oluyor. Hayat müşterek ev hanımları da kocasına parazit değil... Ama her kadının kesinlikle üniversiteyi bitirip mesleği tabiki olmalı ki hayatin ne getireceği hic belli olmaz. Esi çalıştığı halde elindeki tüm parayı alıp kadına vermeyen adamlar da var yani kesinlikle erkeğin karakterine bağlı bir durum bu.İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Evi sattırmayın konu sahibi. Elinizde bi o varmış madem ondan da olmayın..
İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Almayayım,kumar sevmem ben.Ben anlarım ortak kupon yapalım :)
Aslında marttan sonra daha çok kazandıracak sayısal,milli piyango çıkmaz ama bunun tutma olsaılığı çok daha yüksek.
ailesi biliyor oynamıyorum diyor gecistiriyor onlarıOturduğunuz evi mi satmaya çalışıyor? Anlamıyorum, apartda 4 kişilik bir aile nasıl yaşayacaksınız?
Bu kumar sorununu aile büyüklerine taşıdınız mı? Haberleri yoksa çok geç bile kalmışsınız bence.
lojmanda oturuyoruz ev ayrı yerde kirasını 7 yıldır o alıyor ama benim üzerime olduğu için karışamıyor neymiş onu satıp iki apart alacakmisiz ve ikimizin üzerine olacakmisOturduğunuz evi mi satmaya çalışıyor? Anlamıyorum, apartda 4 kişilik bir aile nasıl yaşayacaksınız?
Bu kumar sorununu aile büyüklerine taşıdınız mı? Haberleri yoksa çok geç bile kalmışsınız bence.
İşte kadın neden çalışmalı sorusunun tokat gibi cevabı.. Koca parası yiyip övünenler yada koca parası yemeyi hayal edenlere acı gerçek. Paran yoksa söz hakkında yok!
Mantık ne yani? Amaç kumara para bulmak değilse, evin sizin üzerine olmasını hazmedemiyor o zaman. Bu en az diğeri kadar kötü. Zaten bir kuaför parası bile vermiyor diyorsunuz, 2 evladınız var, onları büyüt, evi çekip çevir ve karın tokluğuna yaşa...bu mu olay?lojmanda oturuyoruz ev ayrı yerde kirasını 7 yıldır o alıyor ama benim üzerime olduğu için karışamıyor neymiş onu satıp iki apart alacakmisiz ve ikimizin üzerine olacakmis
Benim sözüm çalışmayıp koca parası yemeyi marifet sananlaraydı. "Neden çalışıyorsun, evinde otur,kocan getirsin sen ye" diyenlereydi. Hayatta tek başarısı evlenmek olanlaraydı. Kadın hayatta var olabilmeli. Gerektiği yerde kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üstünde durabilmeli. Yorumumda da bunu vurgulamak istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım. Ev kadınlarına tabikide parazit gözüyle bakmıyorum zira bende yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum. Bizim evde çalıştıgım dönemde de şimdi de asla para ayrımı yapılmadı,yapılmaz. Ama her evde böyle değil işte. O yüzden çalışılmasa bile meslek sahibi olunmalı kesinlikle.Size katılmıyorum adam gibi adam hicbir zaman para ayrımı yapmaz. Evlendikten sonra hemen hamile kaldigim için calismadim ama eşim para konusunda bana güvenir her zaman kartları bile bendedir. Bi kere olsun para istememişimdir. Ben calissam da asla eşim senin benim param yapmaz ayırmaz. Koca parası değil eve giren para her zaman ortaktır. Ayni şekilde ben de çalışıp para kazansam paramız ortak olacaktır. Dediğiniz gibi çalışmayan kadın koca parası yiyor diye bir durum olamaz. Biz de aksama kadar evde oturup keyif yapmiyoruz. Kadın cocuklarla 24 saat gece gündüz uğraşıyor adam işi bitirip eve gelince herşeyi hazır oluyor. Hayat müşterek ev hanımları da kocasına parazit değil... Ama her kadının kesinlikle üniversiteyi bitirip mesleği tabiki olmalı ki hayatin ne getireceği hic belli olmaz. Esi çalıştığı halde elindeki tüm parayı alıp kadına vermeyen adamlar da var yani kesinlikle erkeğin karakterine bağlı bir durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?