Kızlar küçük gögüs en güzelidir .Bir kere çok estetik durur , ne giyseniz yakışır , ince gösteririr.:1rolleyes:Büyük göğüse hiç heveslenmeyin .Genç kızken ben de büyük göğüslere özenirdim .Ama şimdi düşününce kendime hayret ediyorum .Büyük göğüsten hoşlanmıyorum .Sanırım gençlik yıllarında büyük göğüslü arkadaşlarınıza bakarak ve onların dolduruşuna gelerek insan kendini beğenmiyor .Küçük göğüsler kolay sarkmaz bunuda unutmayın .a.sa.s.
kızlar ben çörekotu yağından baya memnun kaldım ancak bir süre kalmamıştı ve johanson's baby nin mor renkli olan kabı (rahatlatıcı, uyku getirici falan yazıyo) onunda masaj yaptım ve herkes fark etti içinde ne varsa artık bilemiyorum ama görğüslerimi çok dolgunlaştırdı. deneyin görün. ama mor renklisi diğerleri böyle bir etki bırakmamıştı bende.
ay keşke doktorsuz bi çözüm olsa(
ARKADAŞLAR BU ARADA YENİ AKLIMA GELDİ SHOW TV DEKİ YENİDEN BAŞLASIN PROGRAMINDA BİŞİ DUYDM. NE DERECE DOĞRU YADA GERÇEK BİLMYRM. Bİ ESTETİK UZMANIN SÖLEDİ AMA.....
KARPUZUN BEYAZ KISMINI GÖĞÜSE SÜRÜNCE BÜYTYORMUŞ. BEN ONLARIN YALANCISIYMa.s
nasıl yaptım anlatır mısın detaylıgogsunu buyutmk ısteyenler goguslerıne vakum yapar gıbı cekerseler buyur
saka degıl gercek benımde kucuktu buyutmek ıstıyordum ve gercekten buyudu
ama sımdı dusunuyorumda keske buyutmeseydım kucuk gogusler daha ıyı bence
su an zayıf oldugum halde 50 kıloyum gogus bedenım 80-85
ama ozaman 56 kıloydum gogus bedenım 75 dı
sarkma olayıda olmadı yukarı dogru genısletın asagı degıl
ben bızzat denedım yontemıde kendım buldum ve sonuc verdı
tercıh sızın
sonuç aldın mıbende elektirkli süpğrgeyle denedm. göğüs bytme maratonu syfsnda detaylı anlttm. yeni başldm bakalm ne olck.sonuçlrı bldrcm
bardakla nasıl yapılıyorBiz bardakla vakum yapıyoruz ama sen neyle yaptın da öyle büyüdüler merak ettmi. Kısa yoldan bizde memişlere kavuşalım söylede bacım...fisfisfisnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?