Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Vakum ile göğüs büyütme

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim arkadaşım masaja devam o zaman:Saruboceq:

arkadaşlar vakum olayına dikkat edin özellikle bardakla falan yapmanızı tavsiye etmem çünkü benim halam anlatmıştı annesiyle göğüsleri küçük olsun diye bardakla bastırıp çekmişler sertçe ve şimdi çok küçük göğüsleri 75 ten fln küçük gibi yani msj yapın ama bardakla çekme olayını tavsiye etmem

Bu aralar banada küçük göğüsler ideal gözküyor. hani şu cansız mankenlerinki elma boyutunda bile değil mesela. büyük göğüs de yaşlı gösteriyor insanı.

kızlar ben çörekotu yağından baya memnun kaldım ancak bir süre kalmamıştı ve johanson's baby nin mor renkli olan kabı (rahatlatıcı, uyku getirici falan yazıyo) onunda masaj yaptım ve herkes fark etti içinde ne varsa artık bilemiyorum ama görğüslerimi çok dolgunlaştırdı. deneyin görün. ama mor renklisi diğerleri böyle bir etki bırakmamıştı bende.

Tatlım bu Johnsons baby'i tam olarak açıklayabilirmisin tam adı filan. Ben netten araştırdım yağ yazıyor fakat duş jeli gibi görünüyor. Yani çocuğunuzu bununla yıkayıp durulayın ve uyutun vs yazan bir mor modelini buldum. Tam adı olursa ve tam olarak nasıl kullandığını yazarsan deneyelim cnm...

deneyen var mı bu yöntemi _???:)

nasıl yaptım anlatır mısın detaylı

10 yillikyillik konu 2008 de açılmış demekki hep aynı durumda millet

Canım vakumla sanmıyorum büyüyeceğini 38 yaşındayım göğüs bedenim 75 bende dwnwmiltim ama olmamıştı

Ama farklı bileyler varsa inan bende büyütmek isterimm bildiğin canım

Benim.de 75 9 yillik evliyim şimdi memnunum.ama iyiki de büyük değil en azından dik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…