E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gogsunu buyutmk ısteyenler goguslerıne vakum yapar gıbı cekerseler buyur
saka degıl gercek benımde kucuktu buyutmek ıstıyordum ve gercekten buyudu
ama sımdı dusunuyorumda keske buyutmeseydım kucuk gogusler daha ıyı bence
su an zayıf oldugum halde 50 kıloyum gogus bedenım 80-85
ama ozaman 56 kıloydum gogus bedenım 75 dı
sarkma olayıda olmadı yukarı dogru genısletın asagı degıl
ben bızzat denedım yontemıde kendım buldum ve sonuc verdı
tercıh sızın
daha nasıl nlatayım ben arkadslar
yaptıgım bırsey yazdım ıste
ellerımle vakum gıbı hergun yada aklıma geldıkce hafıfı hafıf cekerek buyuttum dıyorum daha acık nasıl anlatılırkı
ben sadece fıkır sundm arkadaslar ıse yaradıgını blıyorum cunku ozamanlar ıstedıgım ölçü 80-85 dı bunada bu yontemle ulastım
yoksa 70 -75 falandı sanırım derecesını cok hatırlamıyorum sadce kucuktu ve ıstedıgım kadar buyuttum demek ıstedım sarkma olmadı
ama ben cok dık olmasını ıstıyorum oyuzden buz masagını denemeyı dusunuyorum
ONEMLI DEGIL ARKADASIM
YAZMADAN ONCE YAZSSAMMI DIYE DUSUNDUM AMA BAKTIM COK KISI VAR BUYUTMEK ISTEYEN YAZAYIM DEDIM
TEKRAR DIYIM COK CEKMEYIN YAVAS YAVAS YAPIN SARKMA OLMASIN HAFIFI YUKARI DOGRU VAKUM YAPACAKSINIZ
UMARIN MEMNUN KALIRSINIZ:teytey:
16 yaşında göğsünün normal gelişimi sırasında masaj yapmışsın bence, ellerle çekerek ki 20-30 denemeyle bi de göğüs büyümesi pek mümkün gelmedi bana... fikrimi söyledim kimse kızmasın
merkezde yaşıyorum özelden msj at istersen ordan konuşuruz...julyet hemserım tokatın neresındesın bende tokatlıyım
tokata sevgıler
16 yaşında göğsünün normal gelişimi sırasında masaj yapmışsın bence, ellerle çekerek ki 20-30 denemeyle bi de göğüs büyümesi pek mümkün gelmedi bana... fikrimi söyledim kimse kızmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?