- Konu Sahibi Aysegullerden
Nerede tam olarakNiye şaka olsun yahu en kıytırık abiyeler olmuş 30 40 bin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede tam olarakNiye şaka olsun yahu en kıytırık abiyeler olmuş 30 40 bin
Oleg cassiniyi bende duydum orası aklımda. Romantik modeller var2019 yılında evlenirken bi bakmıştım beğendiğim gelinlik 26 bin idi. Sonra normal bir gelinlikçiden 5500 e aldım
Oleg cassini den aldık ablama gelinlik gayet şık servisleri de güzel. İnternetten modelleri ve fiyatları görebilirsiniz.
fiyat internette yazmıyor, ben instagramından begendiğim modellerin ekran görüntüsünü mail olarak atıp fiyat sordum. Vakko'nun kendi markalarının güncel fiyatları en minimali 50 bin. Biraz işli, kabarık seviyorsanız minimum 100 bin civarında. Vakkoda yabancı markalar ise minimum 100 bin diye biliyorum. Ben begendiğim kabarık bir tanesini sormuştum 125 bin demişlerdiİyi misin ???
internette yazmıyor fiyat skalası, akıl vermeden önce bi düşün acaba bu kişi araştırma yapmış mı yapmamış mı diye. Bu sitedeki gereksiz duyarı bi hırakın artık
2k değil randevu ücret, 5k. Burda ne soruyorsun diyene niye battı anlamadım. Gayet de sorulur, zira pek yazmıyor ücretleriRandevu ücreti 2k
Alan eden var mı diye soruyoruz. Vakko wedding yok burafa
Beyaz butikte 80-125 bin arası,Ay çok pahalı şaka mı bu
Çok pahalıBeyaz butikte 80-125 bin arası,
Begüm Salihoglu euro ile minimum 3 bin eurodan başlıyor. Başka merak ettiğiniz yer varsa yazayım, zira cok gezdim son zamanlarda
dolaptan bakmaz mısınız çok fazla vakko gelinlik satılıyor uygun fiyatlaraÇok pahalı
Ya ikinci el istemiyorum..dolaptan bakmaz mısınız çok fazla vakko gelinlik satılıyor uygun fiyatlara
o da güzel bence ama ona bakmadım. Onun internette kendi sitesinde fiyatları yazıyor galiba.Ya ikinci el istemiyorum..
Ama bu fiyatlar da çok yüksek. Oleg cassini nasıl acaba?
Siz nereden aldınız?o da güzel bence ama ona bakmadım. Onun internette kendi sitesinde fiyatları yazıyor galiba.
Gerçekten 5k mı olmuş randevu ücreti, en son 2kydı2k değil randevu ücret, 5k. Burda ne soruyorsun diyene niye battı anlamadım. Gayet de sorulur, zira pek yazmıyor ücretleri
şey dediler Vakko marka deneyecekseniz 2k, yabancı markalar ise 5k.Gerçekten 5k mı olmuş randevu ücreti, en son 2kydı
ben daha alamadım bakınıyorum halaSiz nereden aldınız?
ama oraya gitmişken de bnce yabancı marka da denemek lazım. Mesela Mila Nova markası fiyatları Vakko Weddingle paralel diye biliyorum.şey dediler Vakko marka deneyecekseniz 2k, yabancı markalar ise 5k.
ama oraya gitmişken de bnce yabancı marka da denemek lazım. Mesela Mila Nova markası fiyatları Vakko Weddingle paralel diye biliyorum.