- Konu Sahibi Aysegullerden
Denizli yakın size, oraya gidin. Bütçene ve zevkine göre bir şey illa ki bulursun.Yaşadığım il burdurda ne var ki hahahahaha sıkıntı yaşadığım il
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denizli yakın size, oraya gidin. Bütçene ve zevkine göre bir şey illa ki bulursun.Yaşadığım il burdurda ne var ki hahahahaha sıkıntı yaşadığım il
Önereceğiniz yer var mı? Isparta ve antalyaya da gidebilirimDenizli yakın size, oraya gidin. Bütçene ve zevkine göre bir şey illa ki bulursun.
Bilmiyorum ki canım ama Denizli tekstil konusunda çok gelişmiş bir yer ve her bütçeye uygun bir şeyler bulunuyor. Biz alışveriş için genelde oraya gidiyoruz. Mutlaka bulursun güzel bir şeyler.Önereceğiniz yer var mı? Isparta ve antalyaya da gidebilirim
Teşekkür ederim. Önereceğiniz yerler var mıBurdurdan antalyaya gecip bakabilirsiniz. Vakko cok pahali olur. Bir de gelinlik defalarca prova edilen bir sey vakkoya gidip gelmek de zor olabilir sizin icin
Ne sandın herhangi bir gelinlikçiden gelinlik kiralamak bile 50 bin olmuş.Ay çok pahalı şaka mı bu
Yok maalesef ama aysira meshurdu 2 yil önce hem asiri pahali degildiTeşekkür ederim. Önereceğiniz yerler var mı
İnşallah… teşekkür ederimBilmiyorum ki canım ama Denizli tekstil konusunda çok gelişmiş bir yer ve her bütçeye uygun bir şeyler bulunuyor. Biz alışveriş için genelde oraya gidiyoruz. Mutlaka bulursun güzel bir şeyler.
Nasıl ya.. sen hallettin mi gelinlik işiniNe sandın herhangi bir gelinlikçiden gelinlik kiralamak bile 50 bin olmuş.
Yoo bakiyom. Kv dedi. Yeğeni pahalı kiralamışNasıl ya.. sen hallettin mi gelinlik işini
Modelleri at bana da fikir olsunYoo bakiyom. Kv dedi. Yeğeni pahalı kiralamış
Profilimde paylaştımModelleri at bana da fikir olsun
Kaç tl diyolar bumlaraProfilimde paylaştım
Hiç bilmiyorum buranın ünlü gelinlikçilerinden. Nette baktım öyle.Kaç tl diyolar bumlara
50k çok fazla ama aklında bulunsunHiç bilmiyorum buranın ünlü gelinlikçilerinden. Nette baktım öyle.
Linki gorunce 10 yil sonra gelinlik baktim ) thank you freyaGelinlik Modelleri - bu vakkonun internet sitesi
Gezmeden bu iş olmaz ne aradığına göre marka değişir. Dolaşman denemen ve ne tarz bir gelinlik istediğine karar vermen gerekir
Oradakiler de kısw gelinlik gibiLinki gorunce 10 yil sonra gelinlik baktim ) thank you freya
Niye şaka olsun yahu en kıytırık abiyeler olmuş 30 40 binAy çok pahalı şaka mı bu