• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely marka (yardıma ihtiyacım var)

Ayyy ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına al.🤍 biz de bu ay gün aşırı deneme yaptık bi ara dişimden dolayı antibiyotik kullandım reglime 12 gün var hala gün aşırı deniyoruz. Bende umarım bu ay güzel haberler alırım
Âmin inşallah teşekkür ederim siz de umarım güzel haberler alırsınız bu ay❤️

Ben de test yaptım yarın çatlatma mın 15 günü ve bugün tedt yaptım 8:33 gibi ama hayalet çizgi çıktı tam görebiliyorum ama tedirgin ı'm inşallah vardır ya size hamile miyim
1000021118.jpg

Ben de test yaptım yarın çatlatma mın 15 günü ve bugün tedt yaptım 8:33 gibi ama hayalet çizgi çıktı tam görebiliyorum ama tedirgin ı'm inşallah vardır ya size hamile miyimEki Görüntüle 3519070
Hayırlı olsun çizgi gözüküyor hemen mi çıktı mı çizgi ? Soruyorum kuruma çizgisi olabilir mi acaba diye. Bence iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın

Ayyy ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına al.🤍 biz de bu ay gün aşırı deneme yaptık bi ara dişimden dolayı antibiyotik kullandım reglime 12 gün var hala gün aşırı deniyoruz. Bende umarım bu ay güzel haberler alırım
Merhaba sizlerde durum nedir umarım güzel haberleriniz vardır 🤍

Merhaba bende bu akşam freely marka erken gebelik testi yaptım ama negatif bugün adet günüm ama olmadım sizce olsaydı silikte olsa çıkarmıydı elimde birde freely kaset testi var sabah yapıcam

Merhaba bende bu akşam freely marka erken gebelik testi yaptım ama negatif bugün adet günüm ama olmadım sizce olsaydı silikte olsa çıkarmıydı elimde birde freely kaset testi var sabah yapıcam
Merhaba herşey olabilir bu sitede adet günü olmayıp bir hafta sonra hatta iki hafta sonra idrar testinde pozitif olanları gördük geç döllenme olabilir :)

Merhaba sizlerde durum nedir umarım güzel haberleriniz vardır 🤍
Kaç gündür regl sancısı çekiyorum. 6 gün kaldı adetime. Göğüs hassasiyetim var. Bunlar genelde adetime 2-3 gün kala olurdu bu ay bi farklı oldu bilmiyorum. Bide akıntım fazlalaştı bem beyaz sıvı akıyor arada kasıklarıma da ağrı giriyor ama şiddetli değil. Bilmiyorum üşütme ağrıları da olabilir. Bugün kan vermek istedim sonra erken diye vazgeçtim bekliyorum 😏🥹

Hayırlı olsun çizgi gözüküyor hemen mi çıktı mı çizgi ? Soruyorum kuruma çizgisi olabilir mi acaba diye. Bence iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın
Gerek kalmadı canım çatlatma gününün 15'inde adet oldum yani bugün😊😊
Sağlık olsun ya Önümüzdeki aylara bakacağız biz de artık🥰

Back
X