- Konu Sahibi Aysegullerden
Merhaba gelinlik bakmaya başlayacağım. Vakko weddingte vakko marka gelinlikler ne kadardan başlıyor?
Aynı zamanda önereceğiniz gelinlik markaları var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelinlik Modelleri - bu vakkonun internet sitesiMerhaba gelinlik bakmaya başlayacağım. Vakko weddingte vakko marka gelinlikler ne kadardan başlıyor?
Bunlar da gelinlikten ziyade elbise gibi. Hepsinin modeli neredeyse kısa.Gelinlik Modelleri - bu vakkonun internet sitesi
Gezmeden bu iş olmaz ne aradığına göre marka değişir. Dolaşman denemen ve ne tarz bir gelinlik istediğine karar vermen gerekir
Offf çok artmış fiyatları.Vakko markalar en sadeleri 50binden başlıyor diye biliyorum.
Akayda gelinlik sordum 140 bin dedi beğendiğime hahahahahahaBizim zamanimizda akay cok populerdi. Herkes ilk akaya giderdi gelinlik bakmaya. Hala var mi?
Yaşadığım il burdurda ne var ki hahahahaha sıkıntı yaşadığım ilAyy ömrümü yedin ayşomm. Ne vakkosu kız, yaşadığın ilde gelinlikçileri dolan yeni sezon gelinlikler, kaftanlar gelmiş çok güzel. 1 kere giyeceksin. Ona harcadığın paraya başka şeyler al daha iyi.
Sorsun ne zararı var kız Allah seni.Buraya yazana kadar kaç para diye google a yazabilirsin VAKKO gelinlik diye ???
Paran varsa alırsın burada bize neden soruyorsun fiyatını ?
İyi misin ???Buraya yazana kadar kaç para diye google a yazabilirsin VAKKO gelinlik diye ???
Paran varsa alırsın burada bize neden soruyorsun fiyatını ?
Laf sokmak için aranılıyor başka bi sorun yokSorsun ne zararı var kız Allah seni.
Burdurda VAKKO yokmu gidip orada sorİyi misin ???
internette yazmıyor fiyat skalası, akıl vermeden önce bi düşün acaba bu kişi araştırma yapmış mı yapmamış mı diye. Bu sitedeki gereksiz duyarı bi hırakın artık
Randevu ücreti 2kBurdurda VAKKO yokmu gidip orada sor
Anladım ben seni ayşegülcüm tamamRandevu ücreti 2k
Alan eden var mı diye soruyoruz. Vakko wedding yok burafa
Tamam canım ne anlamışsan artık, iyi günlerAnladım ben seni ayşegülcüm tamam
Benim yakin arkadaşım vakkoya çalıyor, vakko kendi bünyesinde dikiyormus ve 150 binden başlıyor dedi fiyatları içinMerhaba gelinlik bakmaya başlayacağım. Vakko weddingte vakko marka gelinlikler ne kadardan başlıyor?
Ay çok pahalı şaka mı buBenim yakin arkadaşım vakkoya çalıyor, vakko kendi bünyesinde dikiyormus ve 150 binden başlıyor dedi fiyatları için