vakko, beymen, mango , nike ve hakiki deri çantalar......

el çantasının daha ayrıntılı bir resmini atmanız mümkün müdür?

canım el çantasının fotografllarını yukledım. çantanın hıcbır yerınde sorun yoktur. 1 kez kullandım. boncuklarından 1 tanesı dahı düşmemiştir. ıkı tane zıncırı var. bırı kısa bırı uzun.

teşekkür ederim
2 çantayı da benim için rezerve edebilir misiniz..Diğerlerini de inceleyip haber vereyim size..

canım msj atamıyorum 5 dk engelıne takıldım. buradan cevaplayayım. cok bısey tutacağını sanmıyorum. 5 6 tl anca tutar. bugun hesap açtırmak ıcın pttye gıdecegım sorarım mutlaka tahmını rakam alırım.

tamam senden haber bekliyorum o halde :)) o 5 dk engeli çok sinir bozucu ya iletişimi kopartıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=974634&d=1392206939

MERHABA,

NİKE ÇANTA VE LİNKİNİ ATTIĞIM EL ÇANTASI İLE İLGİLENİYORUM..
EL ÇANTASININ FİYATI HANGİSİ ANLAYAMADIM..

cnm bu kalsın sen bana mor cantayı gonder cnm

Kızlar bugun pttden hesap actırdım yarın kargoya veriyorum. Ikınızede hayırlı olsun ıyı günlerde kullanın. Ayrıntılı bilgiyi takıp no dahil yarın vereceğim. Selametle.

Çanta cok guzel. Rengine bayılmıstım bende alırken. Ama sonradan hep buyuk çantalar kullandığım ıcın mecburiyetten bu çantayı kullanamadım. Nasıp sanaymıs :)

Aynen cnm bende buyuk canta kullaniyorum kucuk bebegimde var bunu nexaman kullancam bilmiyorum ama cok begendimmm

ürünlerim geldi, tertemizler,
çok teşekkür ederim notunuz ve hediyeniz için ..yeni bir alış verişte görüşmek üzere..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…