vakko, beymen, mango , nike ve hakiki deri çantalar......

ben nasıl gorememişim bu konuyu ya bayada olmus acılalı gec kaldım mor cantayı cok begenmıstım

canım takas düşünmüyorum. Siyah ve pembe cızgılı çanta aynı tatlım. Cıft taraflı kullanılıyor. Yalnız çantada deforme mevcut. ücretsiz :) nike çanta 15tl canım.
ay ben onu 2 ayrı çanta sandım beee:17::17::17:
Ben çok beğendim o çantayı deformesini net görebilmemi sağlarsan düşünürüm :))

canım gorebıldınmı deformelerı ? Resim açılıyor sendede degılmı ?
misafirlerim vardı kusura bakma anca görebildim... çift taraflıyı ben çok beğendim deformeleri pek batmadı gözüme ..hem ben zaten bişiyi yepyeni kullanmayı pek sevmem :)) ücretsiz demişsin onu anlamadım ..birde kot kumaşlı çanta nekadar??

misafirlerim vardı kusura bakma anca görebildim... çift taraflıyı ben çok beğendim deformeleri pek batmadı gözüme ..hem ben zaten bişiyi yepyeni kullanmayı pek sevmem :)) ücretsiz demişsin onu anlamadım ..birde kot kumaşlı çanta nekadar??

Canım bu beğendiğin çantayı bedava verıcem normalde 5tl demıstım sonra bedava yaptım. Kot kumaslı çanta vena mağazasından alındı. Cok kullanışlı çanta. Fiyatı 10tl canım. Nike çanta 15TL. Ucunude gındereyım canım uyarsa. 25TL uc çanta. Kargo alıcıya ait.

Canım bu beğendiğin çantayı bedava verıcem normalde 5tl demıstım sonra bedava yaptım. Kot kumaslı çanta vena mağazasından alındı. Cok kullanışlı çanta. Fiyatı 10tl canım. Nike çanta 15TL. Ucunude gındereyım canım uyarsa. 25TL uc çanta. Kargo alıcıya ait.

ben kot çantayı daha çok beğendim kullanışlı madem ..bana kot çantayla çift taraflıyı ayırabilir misin rica etsem :16::16::16:

Back