vakko, beymen, mango , nike ve hakiki deri çantalar......

kibargelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
736
97
0
34
Manisa
bismillah diyerek başlıyorum sevgili kk üyeleri. elimde birkaç naçizane çantam var buyrun bakalım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Vakko beyaz çantam orijinal vakkodur. 70TL
Beymenden aldığım ve sadece 1kez arkadaşımın kına gecesinde kullandığım çantam orjınaldır. 50TL

Koyu kahve çantam tepe tepe kullandım. 20TL

Sapı turuncu çantam cok severek 3defa taktım. Orijinal accesorıes 20TL

Vena markalı kot çantam. Yazin cok kullanışlı. 15tl

Mango markalı mor çantam. Hıc klanmadım. 20TL

Nike çantam 3kez kullandım. 20TL

Koyu kahve portföy çanta tarzında bir cantadır. Ozdılekten almıştım. Abımın nısanında taktım sadece. Hem kısa hemde uzun zinciri vardır. 20TL

Yeşil hakiki deri cantadır. 1defa kullandım. 50TL

Beyaz üzeri pullu çanta hakiki derıdır. 1kez kullandım ancak fermuarında sararma olmuş. 30 TL

Kuçuk kadife çanta. Lcw mağazasından almıştım 10TL saplarında ufak boncuklu çiçek var.

Cıft taraflı kullanılabilen çantam cok kullandım sapında deforme mevcut 5TL
Bir tarafı pembe çizgili bir tarafı sıyahtır.

Taba rengi kare çanta hakiki derıdır. Annemin en kıymetlısıydı. Arkasında ufak bir çizik ve tabanında deforme mevcut. 25TL

Orijinal nike canım. 20TL. İçindeki etiketi cok uzun oldugu ıcın kesmıstım ben yalnız bilirsin etıketlerı cok uzun olur.

anladım canım kargo eklenince fazla oluyor 15falan olsaydı alırdım
takas istersen ürünlerime bakabilirsin tabi

Vakko çanta 40TL
Beymen çanta ( mor taşlı ) 35TL
Mango mor çanta 15tl
Nike çanta 15TL
Vena kot çanta 10TL
Kahverengi portföy çanta 15TL
Yeşil hakiki deri çanta 30TL
Beyaz hakıkı deri çanta 20TL
Kahverengi buyuk çanta 15TL
Turuncu saplı accesorıes 10 TL
Kadife ufak çanta 5TL
Taba çanta 15 TL
Çift taraflı çanta bedava

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgilenen olmadığı ıcın konunun kapatılmasını rica ediyorum.

canım mango mor çanta 10 tl yaparsan alayım.bu arada çeyiz yapıyorum diye yazını gördüm bende çeyiz yaptığım için çok açılamıyorum canım

Canım gercekten 2. Sayfada yazdığım fiyatlar bu kalıtelerdekı çantalar ıcın cok komik rakamlar. Mango mor çanta deri çanta.

Canım gercekten 2. Sayfada yazdığım fiyatlar bu kalıtelerdekı çantalar ıcın cok komik rakamlar. Mango mor çanta deri çanta.

anlıyorumda burda herkes çok komik rakamlara satıyo ürünlerini bende dahil.10 tl olursa alayım çünkü 7-8 tl de kargo tutacak.yok olmaz dersen canın sağolsun

Back