dostlar benim de yarım hatimim var bebek için niyetlemiştim onu biran önce bitiririm hamilelik haberi alınca da hepinizin nikini tek tek yazıp hatim duama katacağım inşallah hakkınızı ödeyemem tek tek kağıda yazacağım bir ayrı muradınız falan olursa da hatime yakın yine yazarım buraya siz beni sevindirdiniz ALLAH DA SİZLERİ SEVİNDİRSİN hayırlarla sağlıcakla inşallah amin[/QUOTE
ederim canım inşallah sen de bebek mi istiyorsun?insallah tez bir zamanda hamile kalirsiz . Bana da dua edersiniz))
insaAllah . Allah razi olsun ❤❤❤❤Canavarlarımdan firsat bulsam değil 5, 10 tane de alırım canım ama şimdilik 1 tane okuma sözü vereyim okuduktan sonra 41 olmamışsa daha alırım inşallah
Zms 10 tane daha alayim ben alanlar olursa nefesi karissin demiştim dün 5 tane almistim ama olsun nasılsa ezberden okuyorum Rabbim tez zamanda tesirini halk eylesin inşallah28 oldu ❤❤❤❤
amiiin allah razi olsun kiz sendennnn ❤❤❤❤❤kiz banada dua et hastayim :/Zms 10 tane daha alayim ben alanlar olursa nefesi karissin demiştim dün 5 tane almistim ama olsun nasılsa ezberden okuyorum Rabbim tez zamanda tesirini halk eylesin inşallah
Amin cümlemizden :) Neyin var canım özele yaz :/amiiin allah razi olsun kiz sendennnn ❤❤❤❤❤kiz banada dua et hastayim :/
Cümlemizden inshallah canım ❤Allah razi olsun akabam ❤
Allah razi olsun ben seni saydim mi ki •_●Canim bende okudum yasinson izci . Rabbim kabul eder insallah.gec oldu ama bende biraz hasta gibiyim kusura bakmayin
Dr a git hemen bir test yaptir canim olmazmibenim kırmızılar çoğalmaya başladı dostlar ben yerleşme kanamasından şüphelenmiştim ama devam etmemeliydi heralde yarın iyice çoğalırsa artık adet diyeceğim nasip kısmet artık hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak inşallah inanıyorum ama inşallah çok uzun değil kısacık kalmıştır o zamana ne diyim
Adim geciyordu okudum Allah kabul etsin.@ Zms kayaAllah razi olsun ben seni saydim mi ki •_●
amin insaAllah canim Allah senden de razi olsun ❤❤❤Adim geciyordu okudum Allah kabul etsin.@ Zms kaya
bilmiyorum canım ya adet benceDr a git hemen bir test yaptir canim olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?