Vajinusmusum Galiba Yardım Edinn

alonbi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
10
2
31
6 Aylık Evliyim hiç bir şekilde ilişkiye giremiyorum herşey çok güzel ilerliyor ama birleşme asla olmuyor. Sanki duvar var çarpıp duruyor lütfen yenenler yardımcı olsunlar

rahat olunca duvar diye birşey kalmıyor kastıgın için duvar var gibi bende zar zor yendşm sayılır ayaklarını yüz uzat yana doğru aç o şekilde birleşme olsu daha rahat ve kolay oluyprr

Kasılmayı engelleyebilmek zaten asıl sorun nasıl rahatlatıcam kendimi inanın bilmiyorum yardım edin

Parmaklarınla egzersiz yapıp, önce bir parmak, sonra iki parmak, sonra üç parmak ve daha ilerisi şeklinde alıştırma yap ki kaslar açılmaya başlasın.

Kegel egzersizleri yapın.
Kendi serçe parmağınızla egzersiz yapın.
İsterseniz bunla ilgili kalınlığı artan setler var, adı aklıma gelmedi şimdi. Onlara kayganlastiricu sürerek onlarla egzersiz yapın.
İlk birleşmede sertlestikten sonra siz üste olun, hakimiyetin sizde olması ve yavaş yavaş ilerlemeniz birleşmeyi saglayacaklardir

Kegel egzersizleri yapın.
Kendi serçe parmağınızla egzersiz yapın.
İsterseniz bunla ilgili kalınlığı artan setler var, adı aklıma gelmedi şimdi. Onlara kayganlastiricu sürerek onlarla egzersiz yapın.
İlk birleşmede sertlestikten sonra siz üste olun, hakimiyetin sizde olması ve yavaş yavaş ilerlemeniz birleşmeyi saglayacaklardir
Hiç bir şekilde parmak veya başka bişey sokamyrm. Kafamı rahatlatamıyorum

Benimde eşimle 2 ay kadar böyle sorunum oldu... Fark ettim ki kendimi kasıyorum sanki içime alamayacağım canım çok yanacak gibi hissediyorum/ona adaklanıyorum... Fakat kendinizi salın oraya adaklanmayın yoksa birleşme olamıyor.. Ben biraz biraz kademe kademe girermişçesine alıştım.. Eşiniz de bu konuda çok önemli size psikolojik destek olmalı, rahatlatmalı öpüp okşamalı rahatlamanız için, kendinizi kasmayın, zamanla geçecer inşaAllah. Islanmanız oluyorsa güzel, olmuyorsa bebe yağı deneyin... Kendinizi kötü hissetmekten kaçının elbet geçecek 🤗

Parmak sokamıyorum çok korkunç geliyor :KK43:
Kendini zorlamalısın, yıllarca kapalı kapan bir kanalın açılması da biraz çaba gerektirecek, tek tek ve yavaş yavaş ileri şeklinde içine doğru alalısın, kayganlaştırıcı, bebe yağı gibi kolaylaştırıcı şeyler de deneyebilirsin, ayrıca internetten penis şeklinde dildolar da alıp alıştırma yapabilirsin.

Benimde eşimle 2 ay kadar böyle sorunum oldu... Fark ettim ki kendimi kasıyorum sanki içime alamayacağım canım çok yanacak gibi hissediyorum/ona adaklanıyorum... Fakat kendinizi salın oraya adaklanmayın yoksa birleşme olamıyor.. Ben biraz biraz kademe kademe girermişçesine alıştım.. Eşiniz de bu konuda çok önemli size psikolojik destek olmalı, rahatlatmalı öpüp okşamalı rahatlamanız için, kendinizi kasmayın, zamanla geçecer inşaAllah. Islanmanız oluyorsa güzel, olmuyorsa bebe yağı deneyin... Kendinizi kötü hissetmekten kaçının elbet geçecek 🤗
Geçer mi gerçekten :KK43: eşim sağolsun çok anlayışlı davranıyor ama ben psikolojik olarak yoruldum lütfen yardımcı olun tavsiyeniz varsa hepsine açığım

Seni çok iyi anlıyorum, benim 2 ay kadar sürdü, ağladım kaç kez, psikolojik olarak çok kötüyüm eşime karşı mahçuptum, bi doktora gitmeyi falan düşündük yenemeyeceğim diye şükür yendik, artık odak noktam bu olmuştu,üstte de anlattıkları gibi 1-2 parmağını içine almayı dene oyna, alabiliyorsan emin ol onu da yapacaksın çok rahat... rahat olduğuna emin misin o esnada? Kaslarını gevşek bırak gerçekten ruhen ve bedenen kendini serbest/rahat bırak evet o an biraz, belki birazdan fazla da acı duyabilirsin bende ilkte acı hissettim ama kendimi salmaya odakladım ve kademe kademe yendik... Direk biraz girdi diye devam etmesin eşin girmeye yoksa daha çok acı çekebilir daha çok kasarsın, hafif girince bekleyin biraz çok az ileri geri yapsın minik minik böyle böyle alışırsınız, ben böyle alıştım... Başka yorumları okuyun, araştırmalar da yapın, burda aynı derdi yaşayan çok kişi vardır tek değilsiniz geçer.

X