- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Yok canim ya spiral taktirmadm aile hekimi kist olabilir dedi dun hastanexe gttim salakca bi dr.a rastladm sinirlendm muayene olmadan cktm lekelenme kesildi ama agri war tekrar bska bi dr.a gtcemçok sağolasın bacım
bencede bacımmmmm keşke öyle uslu sağlıklı veledlerimiz olsaaa :) ama oyuncak olmasaa artık bakalım nasıl bir fıtratlara sahip olacaklar sağlıklı güzel huylu olsunlar inşallah
ecrin aramayaaa çekiniyorum bacım inşallahhh almışındır miniğini kucağınaaa inşallahhh sağlıkla kavuşmuşunuzdur artık ne zaman okursun görürsün bilinmezzz ama 9 ayın hasretini gidereceğin kesindir görüşmek ümidiyle bacım
bacım geçmişler ola doğumdan sonra sipiral vs taktırtmadın dimiii eğer öyle bir korunma yöntemiyse bir jinekologa git derim ...
yinede doğum yapmış annecikler bilgi verirler sana burdan.... geçmiş olsun
Hepinize teşekkür ederim...14 saatlik sancılı bi süreç ama şükür normal doğum :))ve miniğim şuan benimle...9 temmuz 22.20 itibariyle kavuştuk minnoşumuza...darısı sizlerin başına hepinizi öpüyorum....
Ecrinnnn canım çok mutlu oldum misler gibide notmal doğum yapmışsınn tebrik ederim güle güle büyüt bebişkonu