Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok sağol bacım AALLLAHH RAZI OLSUN... bu kez de TSH la başım dertte bu yüzden çok çok kötüyüm bana dua edin değerim insingökçeeeeeee!! alah sağlıkla kucağına versin. analı babalı büyütsün. gözünaydın.
gayed tebrikler bacım bilmiyordum hamile olduğnu ALLAHIM sağlıcakla kucağna almayı nasip eylesin... normal doğumun alasını yapanlar var merak etme vajiyi yenenn herşeyi yapar evelallahSlm kızlar bende 15+0 hamileyim vajinusmusu yendim şükür ama sanki normal doğum yapamıycam sizin aranızda normal doğum yapan varmı?
aminnnnnnnnnnnn bacım aminnnn ALLAHIM hayırlısıyla sağlıcakla herkese versin inşallah
aminnnnnn bacımmmm siz büyüttünüz bizde bir doğurabileydikkk hayırlısıyla :)
hazal bacım tekrarr seni tebrik ediyorum ALLAHIM sağlıcakla kucağna almayı nasip eylesin
çok çok sağolasın bacımmm eeee senin doğummmdan ne haber??? kıssslar engin deneyimlerinizden eksik bırakmayın bizi
bu arada kızlar 2sinde ikili testim sonucu çıkmıştı şükür risk durumu olması gereken en uzak değerlerde allhım hayırlısını sağlıkla versinnn ve sonra devlet haricinde gitttiğim özel doktorum şak diye cinsiyeti söyledi 1 haftadır çok kötü oldum kendimi kıza odaklayınca erkek demesiyle bi ağlama tuttu şimdilerde delimiyim diyom kızda yok oğlanda ALLAHIM hayırlı evladı versin ..... anlayacağnız oğlumuz olacak tabi rabbim nasip edersee.... bakalımmm yinede 13. haftada dediği için inanamadım doktora ama 4 boyutlu son teknoloji cihazla eminmisiniz diye defalarca sorunca bak gökçeee ben tahmin etmiyorum %100 kesin diyorum dedi kendinden emince ya benim bir yarım halaaa inanamıyo ya bakalım... herkese slmlar
ooo maşallahhhhRABBİM HATIRLISINI VERSİN İNŞAALLAH...BENDE 36.HAFTADAYIM SONA YAKLAŞIYORUMMM....DUAYA İHTİYACIM VAR...KAFANA BİŞEY TAKMA BEBİŞ ETKİLENİYOR :)) BNMDE ŞEKER SINIRDA ÇIKTI DİKKAT ETCEKSİN DEMİŞTİ AMA BİŞEYDE YAPAMADIM...İNŞ. SIKINTI OLMAZ HAYIRLISIYLA DÜNYAYA GELİR BEBİŞLERİMİZ
kızlar mrblar hafta sonu 3 lü test için kan verdim pazartesi almaya gidicem sonucumu cinsiyetimizide öğrendik prensesim olak erkek bekliyorduk cevreden gelen duyumlar ve karnımın dikliğinden yüzümden felan kızdeyince cok sasırdık alısamadık daha hayırlısı böyle imiş ilk evlatdım daha allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
ayyy canım hayırlı olsun bendede aynı şey olmuştu tatlı aşerdim sürekli erkek dediler isim bile bulmuştum ama bi öğrendik ki kız mış 2 hafta alışamadım kıza sanki oğlum elimden alınmış gibi oldum ama alıştım şimdi pembeleri almaya başladım bile:)) hayırlı evlat olsun inşş. Kaç haftalık oldun zeala dan varmı haber hamile kaldı gelmez oldu.. Benim 6 ay bitti 25. Haftadayım inş sağlıkla elimizede alırız..
ben hep ekşi yedim tatlı yiyemedim bi kaç gündür yiyorum tatlı ama doktor en son kalkıp giderken dedi bide doktorlar anlar ama sanki cocuk hiç cinsiyet göstercek pozisyonda durmadı bana biraz salladı gibi geldi çünkü karnım felan dik hep oğlum diye sevdim bakalım pazartesi test sonucumu almaya gitcem biz 17+3 olduk cok şükür test sonuclarını almaya gittiğimizde tekrar bakıyolarmı ultrasonla
genelde bakmıyolar ama 17 haftalıkta kesin bilemeyebilir cinsiyetini sen yine çok güvenme. Doğum aklına geliyomu senin bende napıcam diye korku basıyo ara ara düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum ya...
ayberk bacımmmmmm yeni girince geçmşi ancak okuyabiliyorum ne oldu ya bebişe allahım acil şifalar versinnn dua edeceğimdir dur bakalım inşlh bişey yokturrr acil şifalar bacım
ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUMMMM OĞLUŞUNA bacım....Canimmmm oncelikle cok cok cok tebrik ederim inanilmaz mutlu oldum sag salim saglicakla alirsin insallah kucagina :) oglumun kontrolleri 3ayda bir kardiyoloji tarafindan yapiliyor canim kalbinde bi kac sknti var simdilik hafif derece artmasi ihtimali soz konusu artarsa once anjiyo ve ardindan gerekirse ameliyat olucak malesef Rabbim sifa versin beterinden saklasin sizlerin duasi kabul olur benim kuzum icinde dua edin :)
Canimmmm oncelikle cok cok cok tebrik ederim inanilmaz mutlu oldum sag salim saglicakla alirsin insallah kucagina :) oglumun kontrolleri 3ayda bir kardiyoloji tarafindan yapiliyor canim kalbinde bi kac sknti var simdilik hafif derece artmasi ihtimali soz konusu artarsa once anjiyo ve ardindan gerekirse ameliyat olucak malesef Rabbim sifa versin beterinden saklasin sizlerin duasi kabul olur benim kuzum icinde dua edin :)
Zeala nasil sevindim anlatamammmmm bilgi kupummm akil danemmm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Umuttttt sende inss yukardakinin aynisini diliyorum
Selaaaaa cok ozledimmmm sizle sohbett etemyi
Bize gelinceeee tammm bi oyun iti oglumm varrr yeni dis cikardikkk herseyyy cok guzell uykusuzluk disinda
Kizlarrrr ikinciyi ne zaman yapiyoruzzzz :)))))))
merhaba kızlar ya bi sorum olacak sizlere aklıma takılan şeyler var ben vaji liydim 10 aylık evliyim 8 ay olmadı hiç 2 ay önce egzersizle fln kndim yendim ama hala kasılıyorum normal bir ilişki olmuyo zar zor 1-2 kez giriyo tabı ben kıvranarak okadar yanı hanı norml işişki gibi hızlı gidip gelme fln hiç olmadı bu böylemi gidecek siz nasıl atlattınız bu süreci merak ediyorum tekrar başa dönmkten korkuyorum bebişte istiyoruz
Canimmmm oncelikle cok cok cok tebrik ederim inanilmaz mutlu oldum sag salim saglicakla alirsin insallah kucagina :) oglumun kontrolleri 3ayda bir kardiyoloji tarafindan yapiliyor canim kalbinde bi kac sknti var simdilik hafif derece artmasi ihtimali soz konusu artarsa once anjiyo ve ardindan gerekirse ameliyat olucak malesef Rabbim sifa versin beterinden saklasin sizlerin duasi kabul olur benim kuzum icinde dua edin :)