Oğluşum iyi canım çok şükür kardiyoloji kontrollerimiz 6ayda bir olmaya başladı ama ben pimpirikliyim yine kafama eserse götürürüm :)
Ayaklarımı duvara dayayıp yarım saat kadar yatıyodum canım
Sağlıcakla gelsin paşannn erkeğide kızıda aynıdetaylı ultrason her gebelikte rutin yapılır canım ben yaptırdım detaylı deyince bi ürküyosun ama normal ultrason muayenesi karış karış bebeğin her yerine bakılıyo iç organları işlevini yerine getiriyor mu o inceleniyor plesenta inceleniyor örneğin bnm plesantamdaki bi damar dardı her ay detaylı ultrasonla bakıldı kontrol edildi korkulcak bişey yok emin olabilirdin ha bide 4boyutlu detaylı ultrason var o biraz maliyetli çünkü bebeğini normal bir bebek gibi fotoğrafa bakar gibi görüyosun ben ondan yaptırmak istemiştim acaba bize benziyor mu filan diye eşim istemedi doğunca zaten görücez diye öyle işte
![]()
Sagol canim..evet ben de bu ay oyle yaptim..ovulasyon testi de kullandim..yumurtlama gunlerine gore iliski oldu..insallah bu ay tutar gecen ay tutmadi..bir kimyasal gebeligim de olmustu..bir daha dusuk olur diye de ayrica korkuyorum hep korku korku