Kızlar ben doğum yaptım çok şükür normal oldu detayları yazarım inş daha sonra ...
Amin cnm. Ozel mesajini yemi gordm cevapladm. Bize haber vermeyi unutma arada gir yaz ben okuyorum yazamasamda herdefasnda
iyiyim minam çok şükür sen nasılsın, herkes elini çekti nerdeyse girmez oldum ben de
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür normal oldu detayları yazarım inş daha sonra ...
Kayganlastiriciyi nekadar surede biraktiniz vajinismusu yenince ? Ben birakamiorim ama bu sekilde hamile kalamam
Kizlarrrr nerelerdesinizz? Bu sayfa onceden.ne.kadar hareketliydi ben yorum yapmazdim genelde okurdum ve aklima takilan tum.sorulara burda cvp bulurdum sagolsun arkadaslarim yardimci olurlardi ama ..okudugum kadariyla sessizce dogum yapmis gozleri ayydinn olsun.darisi bizeee
canım hayırlı olsun güle güle büyüt, ne güzel normalde olmuş doğumun benimde bugun cinsiyeti belli oldu, erkekmiş... çok heyecanladım 12. haftalığım doğumu düşünüyorum şimdiden detaylarını dört gözle bekliyorum açıkcası. hayırlı olsun tekrar...
canım maşaallah maşaallahAllah analı babalı büyütsün inşaallah, şimdi sana yazarken bana bi heyecan bastı :)) Allah ım miniğinizle mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin size, ayrıntıları bekliyoruz...
gördüm canım sürenin dolmasını bekliyorum cevap için :))
Ayyyy gozun aydin canimmcok sukur normal olmasinada cok sevindim. Detayli yazini bekliyorum.
en kisa zamanda toparlanirsin bebisinle cok guzel zamanlar gecirirsn ins. Rabbim hayirli uzun omurler versin minigine, ailene ins. Tebrik ediyorm tekrar
Merhaba kızlar doğum hikayemi yazayımgeçen hafta ctesi sabah 6 da önce nişanımın gelmesi sonra da belimde hafif adet sancısı gibi sancıların başlaması ile galiba doğum başladı dedim 10 a kadar evde oyalandım sancılarımın dk sı 5 dk da 1 e düşünce hastaneye gittim 2 cm açıklık varmış yatışım yapıldı çorba içirdi ebe ve 11 buçuk gibi suni sancı takıldı saat 2yi yirmi geçeye kadar hafif hafif sancılarım arttı açıklığım da 8-9 cm yükseldi ebe masaya yatırdı saat 2yi 45 geçe de doğdu miniğim sancı zor değildi hatta ben inanamadım masaya geçelim deyince sadece ıkınamadım ona da dr müdahale etti kısacası benim beklediğimden çok daha kolaydı çok şükür...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Oh ya kolay gecmesine sevindim cok sukur Rabbime :) artik yorucu ama bir okadar guzel gunler seni bekliyoismi ne oldu
Allahim hayirla saglikla buyutmek nasip etsn uzun omurler versn ins. Tekrar gozunuz aydin
Sağolasın canım benim ismi çağan oldu
Kayganlastiriciyi nekadar surede biraktiniz vajinismusu yenince ? Ben birakamiorim ama bu sekilde hamile kalamam
canıııım gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün,eksikliğini göstermesin,acısını göstermesin inş....çok sevindim ...mis kokulun gelmiş
hopefor canım ne kadaRLIK OLDUNUZ?
Elvan napıo erdem ?:)
hazalcım sen naptın gelişme var mı?????
zeaLEA NERELERDESSSİİİNNN?
ecrin ?gökçe?
biz 35+2 oldukbakalım hayırlısıyla tamamına ereriz inş ...
kızlar geçmişi doğru düzgün okuyamadım sessizce gözün aydın olsun cnm allah evladını size bağışlasın uzun bi aradan sonra yazıyorum veeee hhhhaaaaaaammmmmmiiiiilllllllleeeeeeyyyyyyyyiiiiiiiiimmmmmm evet kızlar hamileyim çok şükür zealea duy sesimi benden sonra sen olacaktın duy sesimiii
vuhuuuuu ne kadar hızlısın maşallahhhh hayırlı olsun :))) çok sevindim
ne hızlısı kız 1 sene 3 aydır deniyoruz sağol cnm
kızlar geçmişi doğru düzgün okuyamadım sessizce gözün aydın olsun cnm allah evladını size bağışlasın uzun bi aradan sonra yazıyorum veeee HHHHAAAAAAAMMMMMMİİİİİLLLLLLLLEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMM evet kızlar hamileyim çok şükür zealea duy sesimi benden sonra sen olacaktın duy sesimiii
Hazal çok sevindim ayağını sürü de arkandan zealea gelsin inşallahmaşallah size inş sağlıklı bi 40 hafta geçirip bebişini kucağına alırsın
amin cnm cok sağol inşallah sıra zealeya gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?