Iyi guller kizlar, ben aslinda okuyorum sizi ama yazamiyordum. Malumunuz tasindim ettim, eski pc sizlere omur, benim mikilinin pcsi sifreli - insan uremesi hakkinda belgesel filmleri falan var heralde sifre koyuyor esek- tabletten giriyorum goruntu tuhaf, appi indirdim uye girisini bulamiyorum oyle sacma sapana bir durum...
Umuut un hamisliginde halay cekemedim ay simdi de cekemiyorum gozukmuyor smileylerin oldugu liste...
Hopefor tebrik eylerim, allah anali babali buyutsun, guzel bir omru olsun miniginin. Mavi boncuk.
Yaramaspisiciq senin de haberlerini aldim sayilir, hidirellez bebegin olacak belki de heheh. Saglikla kavusun.
Oksamen ya ne guzel... 16 hafta. Cikti mi gobis? Oyyy cinsiyeti bile belli masallah. Valla seytanin bacagini kirdik senle...
Hazal leylakdasim, muck muck, valla fazla bekletmeden sektirdin leylegini bana da sagolasin. Var ya ben 27 martta ogrendim, o gece dedim ki kesin hazal hamile. Geldim baktim buraya, ama site yedeklenio muydu neydi, forum kapaliydi. Sonra uyku halleri bastirinca pek gelemez oldum da sela soyledi hehehe. Hic sasirmadim, tabi cok ama cok sevindim.
1.5 fln geriden geliyorum susam tanemle. Bazen toplu igne basim diye de seviyorum. Elimizde bir fotosu var, bakiyoruz ama goremiyoruz. Dr oldugunu ve o fotoda 6 hafta 2 gunluk oldugunu soyledi dun. Allaha emanet kendisi. Ayhh su ilk trimesteri atlatirsam biraz rahatlarim.
Gayed tebrikler, en teze hamis. Saglikli mutlu 8 aylar olsun.