oy oy kıyamam, geçmiş olsun şimdiye kadar inşaallah elvanım. bırak yapsın yaramazlık az mı bekledin. sağlıklı sıhhatli aklı başında bi şekilde gelsin de gün gelir gönlünümüzü alır inşaallah. adını ne koydunuz yaramazın. bizim için bol bol öp onu. geçen hafta için dr daydım 32. haftadasın dedi Allah ın izniyle. galiba az kaldı :) sen 40 haftayı doldurdun mu elvan? çok öpüyorum ikinizi de
o korku bende de var canım ya, dr sorduğunda ne dicem diyorum gönlüm galiba sezeryandan yana, hatta mümkünse epidural mepidural değil tüm anestezi :) biz ayrı değiliz çok şükür ama atanamamak da ayrı bi dert be sessizcem hangisi daha iyi bilmiyorum. Allah ım bebeğimizin yüzüne baksın inşaallah.
bu arada ben 32 ysem sen 36 falan olmalısın senin çok az kaldıııı
var mı bi gelişme, doğumu konuştunuz mu, nst ye bağlandın mı? çatı matı ölçtü mü? ne sordum yine yaa :))
ben de çok ösledim ecrinim nerelerdesin yaa
ooy oyy maşaallah Allah ım sağlıklı sıhhatli eylesin inşaallah. annesi gibi gönlü güzel, tatlı dilli, güzel yüzlü olursa daha ne isterim :))) aman her şey yolunda olsun canım Allah ım korusun bebeklerimizi isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin inşaallah
hazalcım geç olsun ama güç olmasın inşaallah. Allah istediği zamanda nasip etsin ama acısını, sıkıntısını göstermeden nasip etsin.
turquazz gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşaallah. hamileliğimin başında benden de geldi sürekli kahverengi leke ve ben 3 ay boyunca yattım. sessizce nin dediği gibi ben de progesteron kullandım. dr u aradığımda yat ve progesteron iç demişti ki o aralar bırakmıştım. ama pazartisi kendi dr un yoksa bile bi başka dr a git mutlaka ihmal etme.
yaramaz ın da sesi çıkmaz oldu inşaallah her şey yolundadır