kizlar dogum yapali tam 3ay 22 gun oldu normal dogum yaptim hem ic dikis hem dis dikislerm vardi bu yuzden esimle yakinlasmaya korkuyodum bu gun ilk kez yaptim guldum kendime hic aci olmadi hic vajili olmams gibiyim :)
sen bitirdin bu işi :))
Kızlar merhaba ben 1,5 ay önce vajiyi yendim,bu aralar düzene girmeye başladı (ilk zamanlara oranla) artık bebek istiyoruz,Allah kısmet ederse.Topik adını gördüm ve yazdım ne konuşuluyo okumadım.neler yapmam lazım yardım eder misiniz.yumurta çatlama günleri falan bunlar hakkında hiç bilgim yok.birde bacaklarımı kaldırıyorum,daha neler yapmalıyım.yardım ederseniz sevinirim.
gözün aydın, geçmiş olsun. önce bi jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim. kontrollerini yaptır, adetinin 12-14-16 günlerinde de ilişkiye girmeye çalış, bu aralar yumurta akı gibi bi akıntısı gelmesi lazım bu akıntıyı takip et gördüün gün ilişkiye gir. ben de bacaklarımı kaldırmıştım :)
çok mu zor acaba bir yorum yapmak merak ettim? herkes herhalde bu forumda bir TEST yapmıştır ne vardı yardımcı olsanız
sehercim zor değil de valla malum durumumuzdan ötürü hap kullanmaya gerek kalmamıştı bende :) sonra da kullanmadım zaten bebiş istediğimiz için o yüzden de yazmadım cevap...
Kgökçe hazal hopefor unuttuğum varsa kızmasın nerelerdesiniz yahuu :)
ben hep buralardayım da siz yoksunuz ki, bi şey oluyor mesela kızlara sor diyor docam :) (ben bi kızlara sorayım diyorum da genelde) eskisi gibi değil ki herkes arada geliyor bakıyor gidiyor... ama baya ilerlemiş sayfalar çok sevindim.
ben iyiyim sessizcem 29+4 olduk bugün Allah ın izniyle bugün ilk defa bi kaç bebek mağazası gezdim. beşiklere, hastane çıkışlarına, küvetlere falan baktım. dayanamadım bi tane şapka aldım. oğlumun ilk alışverişini yapmış oldum :) gerisini babasıyla almak istiyorum çünkü. sen baya tamamlamışsındır hazırlıkları yazın da birbirimize faydamız olsun..
gökçe memlekette :)
Kızlar ben vaji yeneli 3 ay oldu bebek istiyoruz evleneli 5,5 yıl olunca insan bir an önce anne olmak istiyor. Size sormak istediğim vaji yenince hemen gebe kalabildiniz mi biz 3 aydır korunmuyoruz ve sonuç hüsran. Sizler kaç ayda hamile kaldınız merak ettimde bide kadın doğum doktura muayene olmaya çekiniyorum sanki korkuyorum zor mu muayene olmak? Çünkü cinsel birliktelik esnasında halen yanma ve ağrılarım devam ediyor tam olarak rahat olamıyorum bunlar normal mi? Lütfen yardım!!!
hiç çekinme canım hamile kaldığında nasıl olsa olacaksın muayene şimdiden olursan hiç olmazsa testlerin falan yapılır. korkma ben oldum bi sıkıntı yaşamadım. yanma ve ağrıların da henüz kendini tam olarak bırakmamandan kaynaklanıyor. alıştıkça azalacaktır inşaallah
Sagolun kizlar darisi herkesin basina ins. Sessizce hic korkma normal dogumdan bence yasanmaya deger bi tecrube. Illaki zor ama dayanilmicak bisy degil benki okadr cani tatli biriyim. 2 gun evde cektim sanciyi sonra kontrole gittigimde dogumun basladigini soyleyerek yatirdilar (3 cm) 12 saat sanci cektim. Sancilarim vardi ama aciklik cok yavas ilerliyodu suyumu patlatti doktor sancilar artti 5 cm olunca dayanamayip epidural istedm bende nefes darligi oldugu icin sanci geldiginde tikanip kaliyodum duzgun nefes alamayinca zorlastiriyordum durumu. Epidural vuruldu hicbi degisiklik olmadi yalan yok sancilar zordu gercekten ben dayanamayip tekrar anestezi uzmanini cagirttim tekrar vurmak istediler ama ztn epiduraldan tirsiyodum istemedim yuksek doz vurdular snra sancilarim azaldi busfer suni sanci vurdular takrar etkisi kayboldu epiduralin yani 10 cme kadar herseyi cektm. Dogum anina kadar, dogum kolay zor olan sancilari cekmek oda regl sancisi gibi ama beterii. Tabi sonrasinda dikis vs agrin oluyo ama geciyo yavas yavas. Hic korkmayin bana yatican dediler hazirliksiz gittim ne canta ne bsy cok korktum tir tir titremeye basladim. Nasil olcak yapamicam esim sakinlestirdi. Saka gibiydi ama oldu bitti cok sukur. Darisi isteyen herkesin basina Allahin izniyle ins
herkese sevgilerr
elvaaaan maşaallah sana maşaallah, yarın doğum yapabilirim dediğinde de çok heyecanlanmıştım. Allah ım oğlunu sana bağışladı çok şükür. Rabbim bizlere de nasip etsin bu mutluluğu tada tada yaşamayı, hem de normal yapmışsın afferin sana ben napcam bakalım :) Allah ım huzur için de sağlık içinde mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşaallah.. ay ne güzeldir sizin evin içi şimdi, kargaşa, şaşkınlık, koşturmaca
kızlar selammm herkesler iyidir inş
elvancımmm tebrik ederim tatlım gözünaydın hadi bakalım aldın oğlunu öyleydi böyleydi derken
sıradaaa sessizçekimsesizce sonra hopefor sonra ben varım inşşş bizde gelir anlatırız böyle
seker konsundakı yorumlarınız ıcın sagolun dıkkat etmeye calısıyorum bakalım
gırıp okuyorum yorum yazamasamda cogu zaman
ay inşaallah yaramaz inşaallah sessizcenin az kaldı 33 olmuştur heralde.
teyzesı buyutmez olurmuyum ahh cnm ahh valla hamılelıgının keyfını cıkar banada hep boyle derlerdı guler gecerdım uykusuzluk senı bekler cnm doğum ne zaman
maşaallah maşaallah
hep öyle diyorlar :) ama ben şimdiden uykusuz kalmaya hazırlanıyorum galiba, sağ sol dönerken acaip zorlanıyorum : ) nisan da Allah ın izniyle inşaallah