- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
turquaz o değer pozitif ancak lekelenme varsa istirht vercek muhtemlen kalktıkca artıyo dıyosun ayaklarını dık yat bol sıvı alıp doktora görün progestan baslayacaktır muhtemelen dikkatli ol,hayırlı olsun inş...
zealea cıktın mı kız kabugundan ...seladans es yoktu evet demek morali bozukmuskıyamam...bıde annelik duygusallıkta var şimdi onda...inş atlatır
elvaaaannn cok heyecanlııı hemen haberdar et bizi allahım :)))))))minik gelioo inşallah
hazal kayboluyo gelio sonra diyooki beni kimse sevmşo ilgilenmiyoo hazal evin nazlı kızı gibi nerdesin kızçe
sessizçekimsesizce kaç artı kaçsın ve hopefor ya sen? muhtemel doğum tarihleriniz ne bir de?
biz iyiyiz şimdilik çok şükür haber edeyim selam vereyim dedim
belit hakkında hayırlısı olsun zaten minik 1.5 yasındaymıs demek senı çok yormadı kı boyle bır akrar verebıldın tekrar
ayberkece normal dogum nasıl yaptın nasıl gectı bende cok ıstıyorum biraz rahatlatsana bizi
yormaz mı canım, hamileliğim de fazla sorunlu geçti, bakımı da, reflüsü vardı çok çektim çok yaramaz teyzesi soluk alamıyorum ama eşim ille kardeşi olsun diyor yaşım epey ilerledi o yüzden öyle bir karar aldık bakalım hayırlısı.