Ben de vurulmadım bana da gereksiz geldi ıhlamur çok iyi geliyo bana çok faydası oldu, ailen de Keşke almasaymış Dicem maddi durumlarını da bilmeden yorum yapmak istemedim acaba maddi açıdan sıkıntı mı var torunlarına bişey almak istediler Dicem ama pek mantıklı gelmedi bana. Bence verdiğin tepki normal yani ben de olsam ben de huylanırdım kaldı ki biz bebişlere yeni bişeyler aldıktan sonra onları evde yıkayıp ütüleyip kullanıyoruz 2, el bilmiyorum benim de içime sinmez. Bebiş Allah'ın izniyle bi doğsun bakalım belki de onla uğraşmaktan bu tür şeyler aklına gelmicek kendini de üzme niye aptal diye düşünesin ki olabilir benim bikaç ark da bazı konularda titizler bu aralar çok duydum bu tür takıntılar sadece pekiştirme ilerlemesin dikkat et olmazsa kendi isteğinle gidersin Dr a zaten sen bilinçlisin baktın fazla ilerledi gidersin takılma çok sen şuan sadece pozitif olmaya bak bebişler anne psikolojisinden çok etkilenirmiş
bitki cayin hamilelikte cok icmemek gerekirmis diye duydum ama dogrumu bilmiyorum. bunum maddiyatla ilgisi yok yatak odasinin yarisini annem verdi zaten epey tuttu yani hediyelerini vermis oldular. Ben annemle bikac gun once siteden alacKlarimi gosterdim oda bgn ikinci el magaznda gezerken gorup almis. Benim okadar para vermemi istemiyor annem herseyden tasaruf etmeye bakar gereksiz buldugu icinde 40 euro tule vermemi istemedi ikinci el aldi. Insanin ilk cocugu heves var yeni olsun istiyo hersey ki ben ikinci el esya kullanmayi sevmiyorum Rabbim dusurmesin muhtac birakmasin ama kullandigim seyi ben eskiticem temiz temiz kullanicam. Bende ilerleyen bisey yok sadece cok titizim bu onlari rahatsiz ediyor. ama bu sekilde evde gelip tantana cikarmalrina cok darildim yine babam uzuldu agladigima kizim ben senin iyilgini dusunuyorum bu normal insan hareketi degil diyor hic bakmadim bile yuzune oda oyle morali bozuk gitti. Aman moralimi alt ust edip gittiler zaten bunalmis duruyorum
Son düzenleme: