- 12 Ocak 2012
- 1.796
- 9
bacım zaten kan pataloji ve genetik testelri yaptırdıydıkkk başka şeyler ordan çıkıncaa yeni eeşli olan bir teste yolladılarki zatennn af edersinizdeee birliktelik sonrasındaaa helede boşalma olayı olunca benim o dakikada cildim kabarmayaa küçük küçük isilik gibi bişeler dökmeye başlar her zaman bu böyle sperme tepki veryormuş neyse vaji falan derken psikolojik dedik biz hep meğer vucud kabul etmiyormuşşşş o bakıma dr ların senaryolarnada inandımki 2 ayrı dr a gittik ama inşlh dediğiniz gibi olurr
sağol bacımm allahım herkese hayırlısını versinnn
bakalımmm bacımmm artık araştırmıycammm zatennn
yaaa öle zealea ee bacımmm acaip zormuşşşş yaaa dr 2 ay korunun dedii bu süreçde haftaya diğer testde çıkar ve öyle bir süreç sürdürürüz dedi
bu aradaa 1200+580 testerle olan mebla 250dr muayenesi ve şimdi son test 124 er lira eşimede banada ayrı mebla ve prof.muayenesi ise 350 tl doğursam en lüksü 3850 tl idi amannnnnnnnnnnnnnnn.....
bu arada elvaan hakikaten nerdesin be bacımmm aklım sendeeee hu huuuuuuuuu İNŞALLAH İYİSİNDİRRR BE BACIMMM
gökçecim bak gördün mü test fiyatları verdiğin meblaglar benı haklı cıkartıyor sperme vucudnun tepkı vermesıyle kromozom bozuklugunun ne ılgııs var canım? Ben de kabarmıyorum ama oguruyorum bende tepkılıyım o maddeye :) kuzum bak ınan cok gereksız korunma surecı dogru ama sankı defalarca kalbı durmus bebekler nedenıyle kurtaj olmussun gıbı bu muamele cok sacma mılyonlarca sperm var kalıtesız bı sperme ya da kalıtesız yumurtaya denk gelmıs olması cok muhtemlen ya da sonradan gelısen bı anomalı sebebıyle kalbın durması ...Herseyın takdırı Allahtan kuzum tedbır almak ıyıdır ama bu kadar erken ve bu kadar felaket senaryoları bana psıkolojıyı mahveder gıbı geldı kı senı de cok uzmus lutfen sakın ol esınde sende yuz tane tahlıl yaptrmayın canım nolur soyledıklerımı yanlıs anlama harıcten gazel okuyor akıl verıyor deme buradakı herkes onemlı benım ıcın ve yazdıklarını gorunce uzuldum cunku bızzat bende aysadım ama tek bır tane test yaptrmadım ve bılmıyorum sebebını...Ama cogu doktor yuksek ıhtımal kromozm bozuklugu dedı vucut kabul etmemıs dedı