- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
HEPİNİZE VERMİŞ OLDUĞUNUZ DESTEK VE GÜZEL DUALAR ENERJİLER İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BACILARIM... ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ÇOK İYİMMM...
24ünde oldum kürtajı çok çok iyim şükürler olsun özel bir hastanede gayet dolgun bir mEblaya gerçekleşti ne yazıkki bir kaç doktor ben o riski alamamm deyince mecbur kaldık baya sitresli sıkıntılıydı ama geçti gitti bebek de herşeyde ,15güne genetik inceleme ve kromozom incelemesi ve de kan damar incelemeside gerek alınann kan la gerek kürtajdan alınann parçalarla patolojik değerlendirmeler sonucu bir tedavi sürecimiz başlayacak, şimdi annemde yanımda iyim:) halsizdim pek aramaları duymadımda zaten ayrıca bu süreçte şunu öğrendimki diğer özel doktorlar yönlendirrken zaten önce bir ilaç veya iğne yapılıcak kürtaj adetle başlamış olucak ve doktor kalanı temizleyecek deselerde gittiğim doktora bunu desemde hayır iğneyle hapla seni mahvedememm yazık değilmi kan kaybın çok olur dedi,ve inannnın nerdeyse hiç kanamamm bile olmadı çok çok şükür sadece evdeki ve bendeki psikolojik boşluk haricinde gayet iyim hepinize çok çok teşekkür ederim... sağolun
SELA yazdığın rüya yorumun bebek durumunu ve yanındaki canlı kanlı mucizeyede maşallah diyorum ne diyim ne progeston ne başka bişeyyy zaten 4 ayrı doktor ölü dedi 9 olması gerekirken 5+4 dü ve artık vahim hale geliyordu o bakıma alındı... hepinize gerçekten çok çok teşekkür ediyorumm çok çok sağolun,meğersemmm vaji neymiş onu yenmekkk sonra yok alttan baktırmamm vs... şimdiii kendime bakıyorumda erkek dr a nasıl da sağlık vede bebek oluncaa adeta bir umut kapısı gibi ağzının içine bakar olduydummm artık doğum moğumdanda korkmuyorummm , o bakıma doğumu yaklaşanlar bol bol ayetel kürsülerini okuyup allaha tevekküllerini etsinler diyorummm cidden kendi başına vajiyi yenenn bizler daha nelerle karşılaşıp yeneceğiz desenize... allahım dermansız dert vermesin hepinizi öpüyorummm hayırlı haberlerle görüşmek ümidiyle.... yavrularınızla kocalarınızla sağlıcaklı günler yaşayasınızz
gökçemmmmSen zaten tevekkül ediyosun sana söyleyecek bişey de yok aslında...sen herşeyin bilincindesin...geçecek bu zamanlar...zaman herşeyin ilacı inşallah Rabbim sağlıklı, güle oynaya geçireceğin gebelikler nasip edecek sana....Rabbim en kısa sürede maddi manevi sıkıntılarından kurtarsın seni...şafi ismi şerifiyle tecelli etsin Rabbim senin üzerinde...
Allaha emanet ol kuzum...dikkat et kendine....