insAllah canm cok sagolCanım üzme kendini bebeğin şimdiye kadar direndi inş şimdiden sonra da direnecek sağlıklıca kucağına alırsın inş sen Dr un dediğini yap yat ve bol bol dua oku dualarım sizinle
canim geçmiş olsun ayni benim durumdasin.. bende 30. haftadan sonra sürekli yattim hic bi yere gitmedim sadece her hafta doktora gidiyordum kasılmalarim oluyordu bide bebek doğum kanalına girmişti cok yürürsem baski yapip erken doğar dedi doktor tabii akciğerlerde son haftalarda gelişiyor 4tane iğne oldum akciğerlerin cabuk acilip gelişmesi için 38.haftada doğum yaptım doktor artik yürüyebilirsin dedi bende yürüdüm hemen rahim agzi acildi rahatszlandim suyum geldi doğuma aldilar. sende sürekli yat haftan daha cok erken bebek iyice gelişmeli yoksa kuvezde kalir Allah korusun. dikkat et kendine hic bisey yapmadan yat sadece.. Allah yardimcin olsun canimm...
Amin cnm demek rahatsizligin buydu. Ins bende sag salim kucagima alirim 6sinda tekrar bakilcak rahim agzi olcusune simdilerde dahada dikkatli olmam lazim adim atinca sancilaniyorum.