kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ya birilerine içimi dökmem gerek artık hepsi birikti...
12 hafta 5 günlük hamileyim vajinusmusu yendikten sonra 3. denemede hamile kaldım aslında bunun için Allah'a şükretmem gerekiyor ama hamileliğimi öğrendiğimden beri eşimle birlikte olamadım sanki öncesine döndüm sürekli bahane uydurup kaçıyorum
zaten görüştüğümüz sayılı günler iş nedeniyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz 2, 3 haftada bir iki gün anca görüşebiliyoruz ailemden otobüsle 15 saat uzaktayım ve hamilelik dönemini yalnız geçiriyorum galiba bu yüzden de kendimi hep yalnız hissedip psikolojimi bozuyorum sürekli beynim olumsuzluk üretiyor sürekli baş dönmem ve mide bulantım var zaten tek başıma doğru düzgün yemek yapamıyorum yiyemiyorum 8 saat çalışıyorum hep ayaktayım ve bu yüzden bebeğime iyi bakamadığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum

cumartesi muayenem vardı tahlil sonuçlarımı bugün alabildim idrar yollarında enfeksiyon çıktı dr üromisin saşe verdi tek kullanımlık ama içinde hamilelerin kullanılması sakıncalı yazıyor şimdi de o takıldı kafama acaba kullansam mı zararı olur mu

aranızda bu haftalarda bu ilacı kullanan oldu mu???