kızlar selam kandiliniz mubarek olsun...
sizinle duydugum birşeyi paylaşmak ıstıyorum ilk defa duydum bende dogrulugu ne kdr blmyrm bunuda yıne kadınlar kulubnden buldum gezinirken
şimdi eskiden kadınlar iğne ile hamile olduklarını anlrmış bir kaba idrarınız yaparlarmış içine bir dikiş iğnesi atıp 8 saat bekletirlermiş iğne kararırsa hamileymşn kararmazsa degişmişşn dogrulugu tartışılır ama kadınlar kulübnde başka bir topikde gördm bir çok insan dogrulamış ve bende sizinle paylaşmak isdedm .
8 saat onu bekleyemem
evleneli 7 ay oldu ama hala ilişki sırasında kendimi biraz kasıyorum.. acaba gebeliğe engel bi durummudur bu?
canım ben vajinismusu kasımda yenmiştim.ama kasılmalarım hala biraz devam ediyordu.hatta eşim sen daha yenemedin bile dedi.çünkü kendimi alıştıra alıştıra yapıyordum.ama martta hamile kaldım çokk şükür..hata eşime dedim bak yendim diye hehehee.:)
buarada bizde marttan beri tıkk yok çünkü eşim bebeğe bişey olcak diye çokk korkuyoo
çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip eder inşallah.. darısı başıma diyelim :)) Kasılmalar buna engel değil yani.. gerçi bir damlada olsa tutacağı varsa tutuyo işte.. yeterki Rabbim istesin..
kısçelerrr
dr yeni geldim kese göründü 15 gün sonra da kalp atışı için tekrar gitcem
tahlillerimi yaptı idrar da ilthap harici hiç bi sorun çıkmadı çooook şükür
dua edin benim için 15 gün sonra kalp atışını da duyabilelim.
rabbim isteyen herkese aratmadan tez zaman da nasip etsin inşallah
ya kızlar kafam çok karışık benim yumurtalama dönemim ayın 8 i di dün yumurtalama testi yaptım öylesine iki çizgi çıktı bugünde yaptım yine net iki çizgi çıktı bu ne dır ya kafam çok karıştı ya . .
sanırım hamişsincanım dr git yarın
ya kızlar kafam çok karışık benim yumurtalama dönemim ayın 8 i di dün yumurtalama testi yaptım öylesine iki çizgi çıktı bugünde yaptım yine net iki çizgi çıktı bu ne dır ya kafam çok karıştı ya . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?