Kizlarrrrrrrrr canlarim cigerlerim.. Demin doktor aradi.. Allahima binlerce sükür bütün sonuçlar temiz çikmis.. okadar rahatladimki Rabbim kimseye dert tasa vermesin InsAllah.
Bidaha hamile kalmaya bak,yine düsebilir korkabilirsin dedi ama 3 ayi geçersen rahatlarsin dedi. Ben bu ay korkmustum sonuçlari almadan hamile kalirim diye çünkü 8-9 gün geçti reglimi bukadar gecikmezdi hiç regliden önce her ay 1-2 hafta kahverengi kanama yasardim oda olmadi son 3 gündür var bugünde çok sancili bi sekilde oldum.. Artik çok sükür aklimda soru isareti kalmadi, Rabbim izin verirse uygun gördügü zaman yine nasip edecektir InsAllah.. Ins bidahaki sefer tutunur melegim bana.. InsAllah bu tür skntiyi çeken kardeslerim canlarim biran önce saglikli bi sekilde kavusurlar yavrularina.. Hamis olan meleklerimde saglikla kolaylikla dogururlar ins.. hepinzi çok seviyorum 

[/QUOTE
gözün aydın canımmm...senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.. pozitif düşün ki herşey pozitif olsunn:))bidahaki dah sıkı tutnacak inş..herşey hazır buyursun gelsinn sana bana isteyen herkese bebişler:))