selam bacım nasılsın yaaahu nasıl geçiyor hamilelik benimde 1 gün gecikti gibi gibi bakak ne olucak yarın test alsammı yoksa 3 gün dahamı beklesemmi bilemedim nasıl olsa kısır çıktım kaç seefrdir artık hiç bişey alasım yapasımda gelmiyorrrr:) olursa süprizolaaa diyom ama folic kullanmıyom:) ondan vebal almak kötü olur.... ne zormuş bu işler yahuuu
allahım affede de bazen diyorum hey gidi rabbim neden benimde herkes gibi sağlıklı güzel bir cinsel hayatım olmadı diyeeeee sonraaaa aman gökçe tövbe de şükür yendin o vaji illetini allahım o derttte olanalrı kurtarsın diye dua et diyorum kendimeeee..... neyse bunada şükür.....
heyyyyyyyyy hazalcımmm nasılsın abcım benim meşhur 1 aylık cezam vardıııı daha eni 20sinde bitti he ya okumuştum kist mist diyordun hapla gidermi kist anlaşılırmı diyordun ne ettin bacımmmm allahım şifanı vereeee...
bu arada hopefor bacımızda bebişini kaybedince ne bilem çok etkilendim çok başka oldum o bakımaaa baya uzak kaldım topicdennn

geçmişler ola hazalcım
bu arada altheadan haberi olan varmıdır onada rastlayamaz oldum...
umuttt nasıl girmişinnn hele şükür bacım...
sela bacım senin bebiş baya büyüdü haaa hey maşallah zaman nasıl akıp gidiyor...
snowflaken doğdumu
gülsevdamda bu mayıs başlarında doğucaktıııı allahımmm güzel hayırlı doğumlar ede bacılarım....

dualarımız sizlerleee

giremesemde hep sizlerleydimmm çok öpüyom
hoş kaçak köçek girdim ya çaktırmayınnn

tanıyanalr tanıdı zerbas selamlar bacımmmm