içini rahatlattıysam cok mutlu oldum canım
bılıyorum sabırsızlık cok oluyor gormek ıstıyorsun bır yandan annemı olcam dıye hala ınanamama duygusu ..
kalp atısını duyana kadar anne gruplarına gırmemıstım ımzamıda tum uzuvları gorunce yapmıstım :)
panık atak olan ben nedense hamılelıkte rahatım umarım tum hamıleler boyle olur acaba neden ne oldu bu nedemek gıbı seylerle kafası bulanmaz![]()
baya rahatladım canım çünkü senin titiz olduğunu görüyorum... benim de ilk olduğu için hep bir soru işareti oluyo içimde... ilk defa 5 haftalıkken gitmiştim görünmemişti ama beta hcg m 1045 olunca güzel ilerliyor dedi dr. aslında yarın için gel keseye bakalım demişti ama izne ayrılmış... zaten idareten gidiyordum. gitmek isteğim dr da randevuları dolu oludğu icin en erken 3 nisana verdi randevuyu... o gün de 8 haftalık olacağız Allah ız izniyle (şu anda 6 haftalığız ) çok mu geç olur acaba diye tereddüde başlamıştım ve gitsem mi acaba o güne kadar herhangi birine diye düşünüyordum. çünkü hiç bişey hissetmiyorum daha çok küçük normal diyolar ama gel de bana sor... keseyi görmüş olsaydık daha rahat olacaktım... öyle amamn aman bulantım falan da yok o yüzden ne biliyim işte iyi olduğunu bilmek istiyorum :18: