ben simdi doktora gittiğimde tek korktugum alttan muayeneydi ama alttan muayenenin faydasıda olurmus diyolar bilmiyorum bakalım bir kac ay sonra istiyorum ha deyince bebek olmayabilir ama ilk denemedede olabilir ondan bilemiyorum yakın zamanda dra gitmek istiyorum hayırlısı
Bence hiç korkma, hiçmi lazim olmicak? Elbet birgün bakilcaksin alttan. Üstelik rahim agzi testi yapilmasi gerekmicekmi? (pop smear)?
Hem bu skintiyi çekmeye degermi? Hamilelik boyunca hep bi tereddütte olcaksin ya bakarlarsa stres yapacaksin, halbuki git çekil bütün cesaretini toplayip ve gör ne oldugunu, rahat ol, rahat olursan aci duymazsin, ben kastigim halde aci hissetmedim. Kimse hissetmedi. Ayrica orda nasil bilmiyorum ama burda belli bi zamana kadar vajinal ultrasonla takip ediyorlar. Daha detayli görünüyo çünkü. Hem birbiriyle çok farkli olsada, çocuk düsünüyosun, Allahin izniyle doguracaksin. onu düsün bide o küçücük aleti düsün..
Tavsiyem git doktora biran önce, ve artik kurtul bu düsüncelerinden, bak gör nasil rahatlicaksin, doktorunuda iyi seç, anlayisli iyi bi doktor olsun..